" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, April 6, 2009

Saya yang sedang tak sabar menunggu.....

I'm waiting.....
Menunggu papa balik...
Pa balik la cepat dah rindu banget ni....
Sian hakim pa....pagi td bangun tdo tak ceria....
tunjuk apa2 dlm kete yang pada kebiasaannya menghiburkan hati dia...
dia buat dek jerkk...sian hakim...bad mood tol la dia..
semalamnya kisah lagi la sian.....
on the way blk ke kl dr Trg....
singgah kat shell...aimat nak cek tayar keta....
hakim la ni pantang nampak shell jerkk...
terus dia mintak suh beli car shell power tuh....
so apalagi semalam....mengadu damba ngan mama nak "car shell wer"nya
huuhu....cam ner nak beli car tu....minyak keta dah penuh tank....tuang kat petronas..
nak beli car shell power tu....at least kena tunjukkakn resit pembelian minyak kat shell..
ada had minima lak tu..tak silap rm60 plus baru leh beli erkkk....tak silap saya la...
mama pujuk la dia...lenkali la kita beli...
lagi pong mama n papa dah beli 3 bijik car shell power tu kat dia...
terus masuk keta....hakim amik henpon...cakap papa...
suh call papa la konon..nak ngadu....mama dialed no papa...
tp di luar kawasan lak....kat batang ai la tuh..mana ada coverage kat sana..celcom ada la...
papa pakai line maxis..sian lak anak mama.....
pujuk2 bagi susu...terus tertdo budak kecik tuh...
n mlm nya tuh...mama dapat call papa...
citer la pesal hakim n car shell power.....
papanya cakap..tak yah beli lagi ler...
papa dah kumpul 3 bijik car shell power kat hakim di sarawak...
huuhuhu....save duit mama....:)

Mama pong tak sabo tunggu papa balik ni..
rasa lama sgt papa out station kali ni....
sian mama....huuhuh
kalau nak dihitung....
esok sehari.....n lusa kol 3.00 pm papa akan terbang balik ke kl...
huuhuh.....

p/s: utk abg halim....gambo2 kawen kakak nanti mak ndah upload kat blog erkkk....hiih..sabau....mlm nanti ker....if adik hakim tido awal leh la.....
posted by Mama Hakim @ 1:57 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home