" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, March 22, 2009

Alhamdulillah suamiku sudah kembali....

Alhamdulillah..
Jumaat petang lepas....
suamiku yang terchenta selamat kembali semenanjung...
setelah 5 days out station ke sarawak...
Papa bertolak ke sana on monday
dan return ke kl on friday noon...

ekceli mama cuak jugak....
sebab tempat papa kena pi ni bukannya setakat di sekitar kuching shj...
tp rural area sana.....lubuk antu..batang ai....
yang paling mama riso papa terpaksa naik perahu jalur tu almost an hour and half
utk sampai ke area sana....
sokmo pesan kat papa...pakai life jacket tau...
riso pa tau tak......
mujo la on thursday jer papa bertolak ke kawasan pedalaman sana....
line telefon pong tadak kat sana...
tepon jer tak dpt......
siap la mama tinggalkan msg utk papa....
by ptg tu selepas papa kuo dr kwsn tu...
papa terus reply msg mama.....

bukti papa dah balik...ni g kija ke g shoping ni...hahhaha
papa ngan his bos kat rumah pjg kat lubuk antu.....

cam sonok jer naik bot ni....huuhuh....tak sangka mama mahal gak sewa bot ni erkk...

papa yang jakun padi huma..baru jumpa kat sana.....

antara nice scene.....natural

bukti papa g lubuk antu.....

possed kat rumah pjg....

rumah panjang lagi.....

mama pong tatau papa try apa benda ni..tumbuk padi kut....

suka gambo ni......
n yang sedihnya....
huuhuuh.....coming saturday ni.....papa kena ke sarawak lagi....
almost 2 weeks gak papa akan berada di sana.....
uhuhu..sian hakim pa....(alasan).....
tp betui pa...mlm2 nanti hakim cari papanya...
cian dia....ngigo lg.....
moga 2 minggu itu cepat la berlalu......
uhuuh.....:)
bestnya kalau jadi fulltime housewife erk..
leh jer ikut sekali...
tp apakan daya.....kita ni parttime housewife jerkk.....
wateva pong pa.....takecare ye di sana nanti..
always behave good......
n ingat ayang n hakim sokmo k....
dari gambar yg papa taken dlm trip yg lepas....
mcm2 mama tgk life org sana.....
gerun jugak la......
posted by Mama Hakim @ 9:57 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home