" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, March 12, 2009

Special Entry

Congrats to Abang Lokman Hakim…
For his excellence achievement in SPM 2008…10 A1…straight a’s in science stream
Teruskan kecemerlangan ini hingga ke menara gading…insyaAllah…

Abang Lokman adalah anak buah mama….
Anak ke-empat kepada kakak mama…a.k.a kak mek..kakak ke dua saya….
Abg lokman bersekolah di Sek. Berasrama Penuh Integrasi Batu Rakit…
From form 1- form 5……
Lepas ni tatau la nak sambung ke mana plok….
Dia belum isi mana2 borang ke u lagi since dia baru balik dr PLKN semalam….
Sebelum result SPM diumumkan mama ada usik2 dia…
Agak2nya dpt baper a?? bleh dpt straight a ker??
Dia reply….tak confident kali ni dia dpt straight a….kalau saya dpt tu….
alhamdulillah rezeki saya katanya…
Sebab exam ari tu susah katanya…..sampaikan habis exam ari tu…
Dia cakap ngan mak dia….cam ner kalau dia dpt result rendah…..
Susah ati lak dia….
Sebab lokman ni antara pelajar harapan jugak di sekolahnya….
Selalu dpt best student award dlm exam….
Mak dia kata…nak wat cam ner…..redha jer la…dah jawabkan…..dah usaha dah…
Anyway….tahniah dari mak mdah sekeluarga…..
Teruskan perjuangan dan kecemerlangan mu ini..

Dan Tahniah juga untuk Acu Nana…
Berjaya mendapat 5A, 4B, 2C….
Teruskan usaha sehingga ke puncak menara……

Acu is adik bongsunya papa..
Acu ni ekceli…agak kurang sihat….
Sakit jantung berlubang….
Selalu datang check up kat IJN…
Tp mama salute la kat acu…dlm condition mcm tu pong…
Berjaya jugak mendapat 5A…
Tahniah….semuanya tidak menjadi halangan bagi acu dalam mencari ilmu…..
Tahniah…..
posted by Mama Hakim @ 4:00 PM  

1 Comments:

At March 16, 2009 at 6:51 PM , Blogger Yati Salem said...

  hi dek..sila post banner baru akak ye..yg lama tu ada maslah sikitlah..sila ambik kod banner kat site akka ye..dah post sila kasi tau akak ye..thnak

http://www.riqzmiecreation.com/  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home