" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, April 11, 2010

Bowling......





join kengkawan sekelas main bowling @ alamanda..
ni pong minggu ke 3 agak byk masa senggang..
sebab minggu ke 3 modul percukaian ni..
the only one minggu yg tadak kuiz n test
so bleh rilek sket la..
tak yah pulun2 study kat dlm blk...
silibus minggu ni pong agak mudah sket..
no calculation...
tp agak boring.....

tp esok....dah start blk minggu struggle...
ada calculation....ada jadual nak kena semak..
ada kuiz...
ada test jugak...

berbalik pada kisah bowling ni....
ekceli mlm tu tak main pong....
sebab malu la plok ramai sgt pemain2 pro....
so jadik pom2 gurl static utk si nad jer la..
naseb baik ko menang mlm tu nad...hiihi..
tak sia2 akak n ziela jd pom2 gurl nko...
hiihih...
rindu gak nak main boling ni..
dulu sebelum dpt anak g gak main boling ngan papa..
tp dah ada anak ni...
lom berkesempatan lagi nak pi mainnya..
tunggu la diorang besar sket kut..
leh ajak main sekali...:)
posted by Mama Hakim @ 1:09 PM   1 comments

@ Class....


possed ngan aina...
kawan sekelas jugak n se JTM gaks..
minggu ke 3 modul percukaian
ada lawatan ke 3 tempat penting lembaga
pertama Pandan Indah....pusat pemprosesan borang2 berkaitan
kedua ke percetakan nasional....tempat cetak borang2 (be..b..etc...)
ketiga ke pusat imbasan wilayah.
sehari melawat...
letih...
tp sonok dpt belajo lively...
ni dalam kelas....
ngan kawan bakang....
mai.....satu JTM gaks...
tp diff Bahagian yer...
diff blok also....
she's Mainframe ....

ni ngan kawan sebelah....
liza......diff jabatan...
but same blok @ HQ....
she's finance ok...
so sesapa yang nak usha pesal bonus dpt baper bulan leh tanya liza...:)

Doakan saya berjaya menjadi seorang pelajar yang cemerlang n gemilang...
harapan nak jadi best student......
tak dpt overall best student pong tak per la..
best student subject pong kira mantap la..
ole2 untuk anak2 n papanya....
terlalu banyak pengorbanan kalian untuk career mama ni....
aminnnn....
mama boleh....:)
posted by Mama Hakim @ 12:52 PM   0 comments

Spent time wit these kids....

gambo yang gelap ni..nak jugak upload erkkk
sebab ni kat sate kajang haji samuri....
yer la....apm tu dah dekat ngan kajang kan..
rugi la tak g mkn sini..
walaupong sate kajang dah bersepan branchesnya...tp
kat sini dulu....dedulu...
ada nostalgia antara papa n mamanya....

awas...tangan amsyar......
beware....
jauhkan segala pinggan n mangkuk..

owh babang.....
permintaan babang...
nak bergambar ngan dedek amsyar.....
makan2 kat kfc jer....
kota damansara
wahhhh.....rileks tol si amsyar ni.....
tgk kaki dia....
bertuah la budak ni..:)


April 2010....
ujung minggu bawak diorang outing....
outing pong tak kemana...
kecuali....ke tempat makan n makan n makan....
yer la tak sempat nak masak2 kat umah.....
sebab yer la....balik umah pong 2 days jerkkk setiap minggu
harus nak berkepit ngan diorang jerk....
stok nak masak pong tadak....
posted by Mama Hakim @ 12:25 PM   0 comments

Warna warni....



suka....
sebab nampak colourfull....
ni antara koleksi gambo masa minggu orientasi ari tu....
persiapan untuk hari sukaneka....
jom ramai2 tiup belon......
posted by Mama Hakim @ 12:21 PM   0 comments