" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, November 7, 2012

Cuti2 : Day 2









merehatkan diri dan bercuti di sini...
dah banyak tahun tak datang ke Langkawi ni..
dah banyak yg berubah....
dulu Pantai Chenang tu tenang la jugak..
skang nan adonya...

kali ni kami menginap di Pantai Tengah...
pantai yg cantik dan bersih...
kami happy tgk anak2 happy dan enjoy dpt main beach + pool
dan anak2 pun nampaknya xcited tgk mamanya enjoy shopping..:)
pendek kata sema pihak happy la dtg sini...:)

xtvt hari ke 2 ni..
main kat beach + pool
agenda mama : shopping di pekan Kuah...
bawak diorg ronda n ronda sekitar kawasan setempat...
malam meronda di panatai chenang...

mesti korang nak tau mcm mana cuaca kat sana skang erkk
time kitorang pi tu panas lit...
cuma petang ahad tu hujan gak sampai mlm...
n pagi senin tu cuaca cerah molek dah..:)

posted by Mama Hakim @ 9:27 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home