" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, October 28, 2012

Raya Haji 2012 version kami...

Selamat Hari Raya Qurban 2012....

kami tahun ni adalah beraya di Subang Perdana....
plan asal mahu balik ganu..
tp itu la...kita ni hanya merancang...
Allah yang menentukan segalanya..:)

 awal pagi dah bangunkan dak nits....
jom kita g solat sunat aidil adha..
diorang sangat xcited sebab mama join sekali...
sampaikan nak g soalt jumaat tengahari tu...nak ajak mama join jgk...
hiihihi...solat jumaat..mama tunggu korang kat rumah jer la...:)
Alhamdulillah saya dpt menunaikan solat sunat aidiladha pada tahun ni...
menitik jua air mata ni tatkala bertakbir n bertahmid ....
rindu arwah mak....+ ayah jg....
semoga arwah mak tenang dan aman damai di alam sana...amin
 balik dr masjid...
terus tukar baju dapur..
zup zas....kong kang...
tada....siap la nadi minyak hujan panas....
simple...menu org kepenatan!!!
 dan sebelah petang 
around kol 6 bertolak ke midV
apa2 hal...
snap gambo tempat parking dulu...
malas nak semakkan otak nak hafal lokasi parking ni..
byk lagi menda lain nak kena hafal....
ni la tabiat saya 
kalau pergi mall yg besar2 mesti snap lokasi parking...
takut sesat + lupa dikemudian hari...
ngeh ngeh...
yer la...ralit2 pilih baju n kasut..
terus lupa lokasi parking anda...
so better snap jer la....:)

parking kat midV sema dah FULL
so terpaksa parking kat The Gardens...
parking jer la kat The Gardens..
nak menyoping kat situ blom cukup kekuatan ongkosnya lagi...
shopingnya cukup la sekadar di midV shj....:)
tunggu kaya raya...
duit melambak boleh la nak menyoping kat situ..

 batman + superman mengganas di midV
 bermain ngan cermin
 hari raya haji ke 2...
dari sacc mall
terus ke Paradigm....
paradigm???
mcm tak pernah dengar je kan...
mall baru kat Kelana jaya..
tak kurang hebat jugak mall ni....
saya dah jatuh cinta ngan Padini Store dia...
sema brand under Padini ada kat situ..!!!
miki, pdi, vincci, seed n etc yg seangkatan dgnnya....
singgah sebentar di Harvey Norman....
hari ni tema diorg adalah Ben 10...
 QC in da shop!!!
 cek jgn tak cek yer...
nanti report kat mama....

 sema dah lapar...
harus kena cari port utk caj bateri....
 see..
lepas makan...
terus bertukar menjadi Ben 10
my 2 hakims.
muah...muah.....:)
posted by Mama Hakim @ 9:21 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home