" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, June 25, 2010

E.X.A.M

credits to all my frens....
willing to teach me....esp Duti Setem topic...holiday @ ward...
willing to share the TO's tips....
willing to discuss each others...
willing to caring n sharing.....
TQVM for all KAP group 1....
n special to all KAP group 2....all ributans....
we're pure ributs....
selamat menduduki exam...
semoga beroleh kejayaan dan kecemerlangan...
do our best.....
jgn fenin2....jgn stress...
yakin kita boleh....:)
insyaAllahh..
kita semua dah berusaha sedaya mungkin....
jangan lupa doa dan tawakal ala Allah...
insyaAllah...
we will success....:)
posted by Mama Hakim @ 5:43 PM   1 comments

Menyempat....

ari ni sempat la grabbed 2 lai tudung lagi...
tu pong dah pi terjah agak lambat..
kol 2 pm baru kuo dr library...
dlm kepala nak carik kolor peachkan..
ada la selai yg tinggal...
amik jer la...
then nmpk kolor itam putih ...
so sweet....
rembat gak la 2 lai....
saya suka hitam....
pi beli ni pong amik masa dalam 10 min jerkk..
hahha...jln cepat2...
masa itu emas...ibaratnya la...
hahhaha....
tadaaaaa
ni la corak itam putih tu.....
i like....


posted by Mama Hakim @ 5:33 PM   0 comments
Thursday, June 24, 2010

Saya teruja....

td sedang khusyuk study law...
trot..trot masuk 1 msg ke hp inbox...
terus bukak msg
dan terpampang la msg berikut

SK-II 30th anniversary rewards 25 june
get 8pc gift with purchase rm820 &
19pc gift with purchase rm1400
purchase on SK II product, at SKII Sogo
besides, get rm10 voucher with every rm100 purchase

saya berminat ngan statement dia yang terakhir tu....
ekceli salah satu wishlist saya...
nak tambah lagi 1 koleksi SK II skincare...
saya nak beli ni..
kalau ada duit lebih....
hihiihi..
kalau tadak duit lupakan saja mamahakim oi...
tp kalau beli 25 june tu...iaitu esok..
bleh dpt vouher..hihiih..
facial clear solution...
will cost me rm225 for 75ml....
pastu kalau beli esok..
dapat voucher rm20...
tp harinya esok yer...
esok hari study law...
law blom abih covered lagi...
isnin ni dah start exam...
huhuuhuhu
boleh terbayang dr jauh jer la nmpknya ni...
verangansss jer la....:(
posted by Mama Hakim @ 5:53 PM   0 comments
Wednesday, June 23, 2010

Terima Kasih Ayah Ibu

terima kasih ibu, terima kasih duhai ayah (2x)
lahirku ke dunia
ku disambut penuh syukur
bisikan azan ke telinga
hikamah kalimah nan luhur
lahirku ke duniaku
diasuh mengenal Allah
ku diajar sebut namaNya
juga nabi rasul mulia
salam sayang ayah dan ibu
mendidik ku tak pernah jemu
halalkan lah makan minumku
maafkanlah salah silapku
tanpa maaf dan juga restu
hidupku jadi tak menentu
tiada yang lebih bernilai
dari pengorbanan yang suci itu
tak berdaya aku membalasnya
moga ku jadi anak yang bertakwa
terima kasih ibu, terima kasih duhai ayah (2x)
Jasamu oh ayah dan ibu
akan ku kenang selamnya
hidup saling berkasih sayang
membina keluarga bahaia(bridge)
pada mu Allah aku berdoa
pada Mu jua aku meminta
rahmatilah ibu ayah tercinta
ampunilah dosa- dosa mereka
panjang umur, murahkan rezeki
sejahtera dalam ketaatan
moga berbahagia di dunia, di akhirat
beroleh syurga
daku mengharap redha mu ibu
juga redha darimu ayah
hanya itulah yang ku pintu
agar hidupku lebih bermakna
terima kasih ibu, terima kasih duhai ayah(ulang bridge)
Selamat hari bapa untuk ayahanda tercinta dan tersayang Haji Abdullah bin Osman....
segala pengorbanan dan didikan ayah untuk kami tidak akan terbalas....
terima kasih ayah....
ayah....the best ever dad..:)
semoga panjang umur, diberi kesihatan yang memuaskan,
dianugerahkan ketenteraman dan ketenangan hidup,
sejahtera sentiasa, dikurniakan ketaqwaan olehNYA,
bahagia di dunia dan juga akhirat....aminnn...
dan tak lupa juga...
terima kasih untuk armah mak....Hajah Kelesum
untuk segala2nya mak...tak terucap dan tertulis...
mak...rindu mak sangat2...
sesungguhnya...rindu sangattt...
hanya doa kesejahteraan dan ketenangan mak di sana....
Ya Allah ampuni dosa kedua ibu bapaku dan tempatkanlah mereka di syurga firdaus mu...
aminnn....
serta
terima kasih untuk kedua ibu bapa mertua...
abah Haji Yusof dan mak Hajah Siru..
semoga dianugerahkan kesihatan dan sejahtera sentiasa,
bahagia dunia dan akhirat...
aminnnn
posted by Mama Hakim @ 5:24 PM   0 comments
Friday, June 18, 2010

Dabel entry

Entry kali ni saja nak wat dabel entry...
dabel entry bagi saya nak citerkan 2 kisah....2 cerita dalam satu entry..
itu jerkk...hihiih...






kisah pertama..
utk citer ari ni...
ari jumaaatkan...penghulu segala hari...
pagi2 cek emel dr kak nurull..
tanya pesal tudung bb pink saya tu beli kat mana..
terus saya reply bla..bla....dot..dot...
terus dia replied msg saya....nak dtg ke jalan duta..
nak usha tudung....
ok bereh jer saya...
yer lunch hour jumaaat kan panjang...dr 12.15 till 22.45 ....
terus plan siapkan kijaa yg fatut before 12.15....

hihiih...jumpa jugak la kak nurul..
setelah sekian lama tak jumpa...
mcm lirik lagu la plok.....
rasanya masa last jumpa dia masa dia peknen ari tu..
la ni rizq pong dah umoq 5 tahun dah....
huhuuh..sungguh lama tak jumpa....
mujo saling kenai mengenai laagi no...hihiihiihi.....
akak makin kurus la....:)


terus kami menuju ke tempat yg dihajati..
tudung..tudung....
setelah memilih n membelek n menilik mana yang berkenaan...
tp rasanya ari ni kolor tudung tu berapa menaaarik sgt la..
biasa...biasa jerkk...
kak nurul beli 2 helai tudung...
saya beli selai jer la....
sasaraan utama kolor striking peach n dark grey...
taadak lagi...
minggu lepas ada striking peach tu..
gatai tak mo amik..huhuuh
huuhuhu
dah tadak nak la plok...biasala tu...lumrahnya manusia ni...
yg taadak tu la diaa naknya..
kalau yg depan mata ni....buat dekkk jerk....hiihi..
saya laa tu.....:)


lepas beli tudung terus g mkn2 kat seleraa duta....
sambil borak2....
berceritaa kisah2 lalu...
kisah2 masa depan....eececcece.....
gelak ketawa.....mujo tadak org laki..
yer la time solat jumaat kan...
orrg laki g solat la....

aalmost kol 2 baru beredar...
yer la sian kak nurrul nak drivve blk ke PJ plok..
i tak per dekat jerkkk...
okla stop la kisah dating ngan kak nurul ari ni....
janji ngan kak nurul kalau suka ngan tudung tu..
next week leh dtg lagi...
saya available kat opis next week....
leh jumpa lagi insyaAllah....
suka jumpa ngan akak...hepi sokmo....
bagus...bagus...
sebab tu nmpk awet muda no.....



ni buku2 ilmiah + komik
budak hakim nyer.....
sayang muslim n komik upin n ipin..
ekceli mintak nak beli aaulad ngan amoi cina yg jual magazine akt opis tu..
tp aulaad dah sold outtt...
dia janji nak bwk aulad utk saya isnin depan..
saya suker...
tp sebab tak nak blk ngan tgn kosong ari ni...
beli la 2 buah maagazine ni utk hakim....
first time beli 2 buah majalah ni.....
biasa belikan dia aulad....sesuai utk umur hakim tu...
sayang muslim n upin ipin ni utk 5 yeaaars above...
tp bwk blk rumah....suka dia belek upin ipin ni...
tak per la..slow2...
ada masa mama bacakan kisah bersiri upin ipin tu...


ni gift yg saya dpt ari ni...
from ikin..
baru balik bercuti dr hong kong disneylaand.....



ni tuudng yg saya beli ari ni...
kolor ijo n ada corak...
koleksi tudung awning saya tak byk tudung bercorak....
ssso far adaaa 2 helai jerkk...
hijau ni..
n laagi selai....krim hitaaam...


kat sini la beli nyer.....

ni baju yg saya pakai ari ni..
apple green yang plain jerkkk...

tudung yg sy biasa paakai ngan baaju ijo ni...
plain ngan plain ...
kureng masyuk sket...
sebab tu carik yang printed...
nmpk la agak meriah sket...
hiihhihi...
ni la ropernya tudung tu bila dibuka...


citer ke 2..
kissah semalam...
semalam ari sakit...
migrain...huuhuh...seriously migrain...
sampai bluwekkk...bluwekkk...3X..
sangaat la menyakitkan n lembik jadinya...
agaknyaa bekpes tu saya mkn mknn berangin...
atau saya kurang minum air kosong...
ataau cuaaaca panas sgt laately ni..
dlm blk ekon tu pong panaas...
terpaaksa o staaaand kipas....
tu sema agakan daan telahan saya belaka....

saya sempat buat kija sampai kol 11am jekkk..
lepas tu....huuhuhu.....sakit n sakit...
sakit sesangat...
langsung tak bleh studdy...tak bleh setelkan kelengkapan utk exam....
yg mampu hanyala terkulai laaayu jerkk..

balik rumah pong semalam terus masuk blk...
mandi ala kadar..
n terus baring...
mkn nasi mlm tu pong papa bwk masuk dlm blk..
tu pong dia suapkan..
sebab mata ni nak pejam jerkk...
bangun pening....
terus rest sampai pagi esok..
mujo la bangun paagi esok kaplaa dah ok...
pa suh mc jerkk...
tp tak leh aa...
byk kijaa nak setel ari ni...
huuhuhuh..

alhamdulillaah dah ok sema...
bleh sambung study balik...
kalau tak tenssi jer kapla ni...
keyboard lappy ni mcm rosak jerkk..
huuhu....redha jer la...ada typing error tu..
arap2 ssema paham...hihiih..:)

posted by Mama Hakim @ 9:59 PM   0 comments
Wednesday, June 16, 2010

-Study Mode-

Minggu lepas...
minggu lepas nun....
minggu ni....
dalam mode study....
(ececee..mcm byk ngta studi....studo jer byk..)
mode study ini akan drag sampai 1 julai ni...
1 julai ni baru la bleh berjimba romba..
berdomba-dombaan...
berbola-bolaan...
dan bershopping-shopingan...
baju raya blom beli lagi ni...
janji pada diri sendiri nak beli pah abih exam ni..
insyaAllah...
rite now.....concentrate on exam matters dulu bebeh.....
ekceli byk sgt nak kena baca..
byk nak kena carik pekeliling yang berkaitan..
byk nak kena tagging...
nak kena wat latihan...
esp utk paper percukaian dan paper kewangan....
arap2 lulus belaka....
tak mo jadi repeater...
insyaAllah.....
moga dipermudahkan jalan olehNYA...amin...
cukup la sekali ku menghadapinya...
plan next week nak amik cuti seminggu...21-25...
yeahhh.....study week la kunun..
seminggu....fully concentrate.....focus.....
off duty...
tp still datang opis...
tp bukan datang wat kija la..
nak study kat library tgkat bawah tu....
so dtg opis pakai casual jer la..
tak yah pakai baju2 kija...
save kija bibik minggu....tak yah iron baju kija 5 pasang minggu ni..
iron baju papanya jer la....
then abih jer minggu tu...
kita start "berjihad"
minggu jawab exam...
seminggu jugak off duty....
ekceli exam isnin sampai khamis...
tp jumaat tu nak apply coti la jugak...
saja nak bercoti2 an....release tensi ku ini...
wiken ni pong plan ada study group kat opis ni...
organized by JTM OA n DW...
insyaAllah jika ada kelapangan nak join gaks...
yer la....
mana tau ada tips2 bagus....
sharing is caring kan....
topik yang akan distudygroupkan more to calculation la...
likes penggajian, pendapatan lain, pengiraan cukai, duti setem n kewangan.....
sesapa yg berminat leh la nak join sekali ngan group kami...
gambar di bawah adalah sekadar hiasan semata
nota yang telah dikreatifkan oleh..
amirul hakim..
art time wit mama....
"nak study ngan mama"
sebenarnya nak main pen mama dia yg kolor tu...
huhuuhu...
sabaq jer la no..
gini la gaya
mama aka orang tua yang kena belajo
nasib ler...hihiih....



posted by Mama Hakim @ 6:36 PM   0 comments
Monday, June 14, 2010

Riadah 13062010

Aktiviti semalam....
tetapi semalam cuaca kureng mengizinkan
so sat jer la dapat main....
see amsyar yang keboringan tunggu abg main dlm buggy...
both of them main buai..
bukan setakat budak yang main
bapak budak pong main....


ada upah keropok eskrem lagi....
sebab hari nak hujan...
so terpaksa memendekkan xtvt di playground...
mama plok berhajat nak makan sesuatu....



terus ajak papa g medan selera.....



tu dia....
laksa utara....
mmm...dap nyer.....
tp snapped pong laksa dah tinggal separuh dlm magkuk..
hihiihi...
boleh tahan la...
pedasssss....
papa mkn char kue teow goreng.....
dap jugak..
sema sedap ni....
hahahha
tgh berselera ni nmpknya...
sokmo lapar....

posted by Mama Hakim @ 5:58 PM   0 comments

Riadah wit LOVE

Weekly activity....
Riadah aka bersukan aka bermain di playground...
playground terbaekk yang menjadi pilihan ialah Tasik Kelana Jaya...
naper pilih situ...
pertamanya....ada tasik....anak2 bleh jamu2 mata tgk fishes...tgk air tasik...tgk org jogging...
tgk org main badminton.....kat sini tgk pengantin pong bleh.....:)
kedua....dekat.....
ketiganya....playground yang besarrrrr....
keempat...ada tempat makan....nanti lapo bleh g mkn..hiihih...
kelimanya...tadak la kut..cukup sampai 4 jerkk..
malah nak pk dah....
spt biasa...
sampai jer taman tu..
kita pusing tasik dulu seround....
dulu masa anak sorang ....round 2 biji tasik tu berjogging..
kami 3 beranak...
pa n ma jogging...
hakim duk dlm stroller la...
so far sejak ada amsyar ni...
jalan2 jer la..
hihiih...
tak berani lagi nak ajak si hakim tu jogging...
tu pong mesti tanya dia abg penat tak??/
kalau penat...jom kita duduk dulu...
takut gak dia penat...
syemputttt....
tp jalan2 pong kuo peluh jugak per....
bagus...bagus....:)
dah habis pusing tasik....
ok...jom kita panjat2, gelongsor...
men jongkat jongkit..
sema la abg nak test...

bukak sandal lagi best...
perjalanan di gelongsor lebih lancar....
hiihih...ikut suka dia la...
asal dia epiiiiiii..:)


abg ngan mama....



hiihih..amsyar ngan papa.....


see sukanya amsyar



spt biasa abg tak mo balik...
paksa jugak balik...
sebab dah malam.....
so terpaksa la guna skill "rasuah"
papa beli kelongsong eskrem tu...
baru dia nak blk..
nak beli eskremnya tak bleh....
dia panggil keropok eskrem...
keropok pong keropok la..
asal tak ngamuk jer dlm car....
hihiihihi

posted by Mama Hakim @ 5:38 PM   0 comments
Friday, June 11, 2010

RENUNGAN JUMAAT 11062010

Awas!.....
selangkah berjalan mencari keredhaan Tuhan,
akan dihalang dengan berbagai ujian,
godaan,
gangguan dan
tentangan.
Hanya keikhlasan sahaja yang mampu menempuhinya…
posted by Mama Hakim @ 2:24 PM   0 comments
Monday, June 7, 2010

Saya Sukerrrrrrrrrrrrrrrr....

suker sebab jumaat lepas....
papanya hakim
belikan mama dia sesuatu...
apa dia sesuatu tu erkkk..
tulis citer dulu aaa
kang baru tgk gambau apa kebendanya tuh...
hiihihi.....
ari jumaat tu...balik kija...
masa dalam keta ternampak la dlm kocek baju si dia tu agak tebal..
so...amik la....
nak tgk apa kebenda dlm poketnya..
tup2 tgk resit ikea....ooo...g ikea tak cakap erkkkk...
pas tu ada fliers MPV honda yg gedabak2 tu....ala2 alphard tu..
tp lupa dah nama apa....
pas tu...
mama dah belek2 ni...
terus simpan balik dalam kocek baju papa..
papanya tgh driving masa tu...
selepas itu spt biasa..
tadak apa yg menarik pong....
thennnn..
sampai umah.....
papa keluarkan sesuatuuuuu dari dlm beg kija papa tu..
hihiih...
"beli ni la kat ikea tu"..
"apa ni pa??" soklan mama ala2 jakun.....
tambah lagi.."nak wat per ni?"
"tu nak isi barang-barang awak tu"
"owwwwwwhhhhhhhh"
tadaaaaaaaaaaaaaaa
ini la mendanya...
papa belikan beg make up utk mama..
hihiih..
ni keadaan beg kalau dibuka.....
byk compartment...
byk menda bleh isi
bleh isi brushes....
barang2 kecik mcm eyeshadow....blusher.....
sema make up items la...
skin care pong leh isi gakkk...
kalau di tutup...
gini la ropernya beg itu.....
saya suker....
beg ni....
sebab best....
kolor itam plok tu..
pandai papa pilih.....:)

dan saya suker jugak..
sebab papa support mama yang loves collect make up items.....

tqvm incik papa....
p/s: walaupong regenya tak sampai ratusan mama rasa...tp i like....:)
posted by Mama Hakim @ 1:42 PM   1 comments
Friday, June 4, 2010

RENUNGAN JUMAAT 04062010

Kebaikan bersedekah di akhirat itu ada 5 iaitu:
menjadi naungan di masyar,
mudah dihisab amal,
berat timbang amal,
mudah di titi sirat dan
naik darjat di syurga.
posted by Mama Hakim @ 1:56 PM   0 comments

Kelabu tahi anjing...:)

Salam ari jumaat.....
sekejap jer masa berlalu ari ni.....
ni pong tik tok tik tok dah masuk june....
pertengahan tahun dah.....
next month amsyar pong dah cecah umo setahun...
rasa baru jer melahirkan amsyar tu....

lunch hour ari jumaat ni agak pjg....
12.15 till 2.45 pm
tadi sempat pergi "menziarah" tudung2 feberet
mm....beleknya belek....
n tanya akak yang jual tu...
"akak ada tak tudung kolor dark grey size s?"
"saya nak yang awning thai silk erkk kak"
mencarik la akak tu
"yang ni ke dik?"
"mm..bukan kak...saya nak kolor kelabu tahi anjing"
"mmm tadak la dik...yang awning munawarah ni ada la..."
"tak per la kak"
ooowhh...frust la jugak tak dpt cari tudung kolor tu....
tp tak per la...
lenkali bleh "menziarah" kedai tudung lagi....
tadi nyaris tak tersambar tudung kolor striking peach...
wa....so sweeeeet...tp terpk..
ada ke baju nak dimatchkan...
so lepaskan jer la dulu....
kalau ikut hati dah tangkap...tp ikut logik...
tidak boleh amik lagi..
cek baju kat umah dulu....
sudahnya jalan2 pusing tgk barang2 jualan lain jer la..
dah boring pusing2...
terus blk ke opis....
baru tingat....
wa tadak member nak mkn ari ni.....
hasni n lina g the mall lunch ni....
tula depa ajak ikut tak mo..jual mahal tadi..
perasaan membara nak "menziarah" tudung2....
yer la....since kena kursus kat bangi 3 bulan tak sempat nak menambah stok tudung baru...
itu yg agak rakus nak usha tudung tadi.....
lin plok balik rumah ari ni....
anto stok susu utk damia....
nad lok cuti ari ni...
wa.....i'm lonely la lunch ni..
lepas beli lunch kat cafe bwh..
terserempak la mai kat cafe...
borak2 dulu...then naik blk terus ngap nasi ayam....
wa kenyang.....alhamdulillah rezekiku tghari ni....
terus terpk nak hapdet blog itu yg kesahnya blog ni hapdet ari ni....
sebab lonely....
nak tdo sorang2 dlm blk ni tak bani ler....
huhuuhuuh.....
okla....pjg lebar dah menulis ni....
nak wat kija sket....
nak semak cuti gantian baper ari lagi yang available...
atau sema sudah burn..expired...
rugii ler...kalau ada lagi nak amik untuk minggu depan ker...
nak manfaatkan sebelum exam ni..
ada jugak pekdahnya....
takyah la guna cuti tahunan tu..
arap2 still available.....
posted by Mama Hakim @ 1:40 PM   0 comments
Thursday, June 3, 2010

@ Taman KJ

Petang ahad lepas...
merendek kami 4 beranak
kat taman kelana jaya ni....
mula2 papanya offered hakim suh main gelongsor
tp jual mahal...
tak nak.....
ajak jln2 tgk tasik....
nak tgk air....
so layan la kami 4 beranak pusing tasik tu....
berpeluh2 la jugak....
tanya hakim "abg penat tak?"
"penat"
hihihi...ala sket jerkkk...

sambil jln tgk mama nak snapped terus angkat peace....


dah puas pusing keliling tasik..
baru dpt mood nak main....
waaaaaaaaaaa mood sudah mai.....


main jongkat jongkit....
papa duk ujung sana...
mama duk tgh2....
amsyar kat ner???


amsyar duk sini la..
dlm stroller...
layan biskut dia....
dedek tak leh main lagi..
kecik lagi..
nanti dah besar sket leh main ngan abg...


berpeluh2 jugak mainnya...
panjat situ..
panjat sana...
tak per yang penting semua hepi....


suka tgk adegan ni...
ekceli...
papa dah ajak balik..sebab dah hampir kol 7 pm...
tp hakim tak mo balik lagi..
nak main lagii...
tu dia nak g main lagi..
buat muka tak puas hati la..
dan papa kejo dia....
puas jugak la pujuk ajak balik..
siap janji esok kita datang lagi bawak raket badminton....
bawak beskal....
insyaAllah ahad ni kita g lagi.....

posted by Mama Hakim @ 6:20 PM   0 comments

His requested....

on the way balik dr kenduri
as ussual..bawak diorang ronda2...
hakim ni excited sangat kat aeroplane....
so petang tu...
dia ajak kami masuk dekat sket untuk tgk aeroplane...
so papa masuk la kawasan parking sebelah transmile tu...
kebetulan ada 5 plane parking situ....
sonok sgt la dia..
tanya mana tangga dia..
bla...bla...bla jer la...
awalnya...
mama n amsyar layan dari luar jer...
tak puas hati apa lagi ni....
tgk buat muka tu.....
pandaiiiii nooo....
ikut sapa la ni????


ok dedek...pakai topi dulu...
jom...kita join gak la......


abang yang mundar mandir....
ke hulu ke hilir......



ok...
peaceeeeeeeeeeeeee


sibuk betul la dia ni.....
tak duk diam....
xcitednya....


ok turn mama n amsyar lak possing...


kami lagi....


wa....abg dengan gaya ultramannya....
hiihihhi
cute jerkkk...

ok turn papa n diorang plok...
tp naper muka amsyar tak nmpk ni..
hiihihiih
di sebalik topi biru itu......

posted by Mama Hakim @ 5:45 PM   0 comments

Kenduri Kawen @ Kota Damansara...

Sabtu lepas....
agenda kami....
meraikan majlis perkahwinan opismate papahakim
@ Dewan Komuniti Kota Damansara
them....
my 3 heroes.....

amsyar yang kehausan susu...
selepas makan nasi minyak.....
see baju sama...
were sponsored by drypers wee wee dry.....
baju jersey bola...
tak lama lagikan demam bola....world cup....
tp sema free size....
2 kolor....merah itam n itam merah...
pilih mana yang berkenan yer....

me n amsyar....



again....


n again.....


kami.....


naper hakim tu agak jauh ngan mama...

dia nyer plan baik...
mau jalan sorang2..
tak mo pegang tangan.....
dah la paring keta seberang jalan...
terkecoh2 kena kejor dia....
huuhuhu..
amat merisaukan....
dia asik ulang
"jangan pegang abang....abang nak jalan sorang2..."

kepanasan..tunggu papa hidupkan keta....


on the way balik kenduri.....


tunggu papa beli jambu potong...
sema test nak jadi driver....
mama layan jer la....

posted by Mama Hakim @ 5:27 PM   0 comments