" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, June 7, 2010

Saya Sukerrrrrrrrrrrrrrrr....

suker sebab jumaat lepas....
papanya hakim
belikan mama dia sesuatu...
apa dia sesuatu tu erkkk..
tulis citer dulu aaa
kang baru tgk gambau apa kebendanya tuh...
hiihihi.....
ari jumaat tu...balik kija...
masa dalam keta ternampak la dlm kocek baju si dia tu agak tebal..
so...amik la....
nak tgk apa kebenda dlm poketnya..
tup2 tgk resit ikea....ooo...g ikea tak cakap erkkkk...
pas tu ada fliers MPV honda yg gedabak2 tu....ala2 alphard tu..
tp lupa dah nama apa....
pas tu...
mama dah belek2 ni...
terus simpan balik dalam kocek baju papa..
papanya tgh driving masa tu...
selepas itu spt biasa..
tadak apa yg menarik pong....
thennnn..
sampai umah.....
papa keluarkan sesuatuuuuu dari dlm beg kija papa tu..
hihiih...
"beli ni la kat ikea tu"..
"apa ni pa??" soklan mama ala2 jakun.....
tambah lagi.."nak wat per ni?"
"tu nak isi barang-barang awak tu"
"owwwwwwhhhhhhhh"
tadaaaaaaaaaaaaaaa
ini la mendanya...
papa belikan beg make up utk mama..
hihiih..
ni keadaan beg kalau dibuka.....
byk compartment...
byk menda bleh isi
bleh isi brushes....
barang2 kecik mcm eyeshadow....blusher.....
sema make up items la...
skin care pong leh isi gakkk...
kalau di tutup...
gini la ropernya beg itu.....
saya suker....
beg ni....
sebab best....
kolor itam plok tu..
pandai papa pilih.....:)

dan saya suker jugak..
sebab papa support mama yang loves collect make up items.....

tqvm incik papa....
p/s: walaupong regenya tak sampai ratusan mama rasa...tp i like....:)
posted by Mama Hakim @ 1:42 PM  

1 Comments:

At June 9, 2010 at 4:28 PM , OpenID mariaariffbaby.com said...

  kita pun tumpang hepi..
suka kan dapat hadiah dari hubby..even its just small things..
yang penting ingatan..  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home