" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, May 31, 2010

tadaaaa....back to normal....

yeayyyyy..
Alhamdulillah sudah seminggu masuk opis...
setelah 3 bulan "berjuang" di bangi....
ari isnin miting ngan ketua unit...
waaaaaaaaaaa
1st kena siapkan KPI masing2..
esp utk kami yang baru kembali dr kursus la...
2nd..uwa....
was assigned new task...
have to develop system baru....
tp buat rilex dulu aaaaaaa
tak nak pk pesal system tu lagi.....
URS system pong blom belek lagi....
so tatau la camner level kesukaran sistem tu cam ner...
pasrah jer la dulu.
wat dek jer dulu...hihihi
due datenya telah dimentioned awal dlm miting itu hari..
which is on end of december tis year..
harapan saya semoga system baru ni akan sukses juga...
sepertimana system pertama saya bangunkan untuk Lembaga ni...
alhamdulillah starting on last Mac sistem tu telah digunapakai oleh seluruh cawangan Lembaga
currently no major/technical problem appear...
alhamdulillah....kalau tak menggagau la jugakk nak setelkan...
3 bulan kena tinggal.....kena study balik la jugak.....
arap2 "she/he" behave...:)
tak yah nyusahkan developer dia ni erkk...
currently....nak pk pesal exam dulu...
coming 28 june ni..4 days exam....
tak lama dah tu wes.....
notes pong berterabur lagi....
tagging pong lom setel lagi....
sebenarnya hari ni hati lega sesangat
dah dapat emel dr admin....
saya layak menduduki exam june ni...
berdebar gak ni..
yer la ari tu kan masa kursus
2 kali kena admitted....
dah kalau kena admit tu...sakit la namanya kan..
mcm mana nak concentrate ngan lecture....
nasibb..nasib....
dugaan....tak sesuai sungguh saya duk di situ....
okla...
nak stop dulu...
sebelum tu...
just to wish...congrat to all warga Lembaga....
for the award Anugerah Inovasi Perdana Menteri 2009
"agensi awam paling berinovasi"
again.....congratulations...
we deserve for it ......
bersama kita teruskan budaya kerja yang cemerlang....
untuk bersama membangun negara...peaceeeeee
:)
posted by Mama Hakim @ 5:54 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home