" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, May 2, 2010

Alhamdulillah

Pertama....
kembali sihat n cergas n sengal setelah long admitted due of typhoid case....
14 april -17 april....admitted @ annur bangi...
17 april - 22 april ....transferred to Hospital Tawakal....
22 april discaj from Tawakal hospital.....
28 april follow up check up @ tawakal....
my physician Dr Noor hisham mengesahkan bakteria berpunca dari makanan.....
so salah dining la ni.....almost 50 participants were attacked...
tp saya antara 4 atau 5 orang insan terpilih untuk diuji dengan lebih hebat
report dr doc dah dihantar ke pihak pengurusan akademi....
waiting their action.....arap2 depa sue jer la caterer dining tu....
telah byk kerugian yang telah dialami....
missed kelas......almost 2 weeks......byk ilmu yang tertinggal n nak kena catch up blk...
bil hosp almost rm9k.....
sakit lagiiii......asik kena injek jerkkkk....
return tiket flight balik ganu terpaksa burn gitu jerk......rugi wang ringgit ku.......
my q times wit my kids......
my besday time......meaningless......nak celeb cam ner..terlantar atah bed jerkkk....
doc pong dah remind....ur besday this year...no cake....no mkn2...only hundred pluss bleh....
huhuuh...sedihh...sampai saat ni tak bani lagi nak minum susu n produk tenusu yang lain....
sebab masa follow u tu doc pesan suh pantang lagi mkn2.....bykkan makan bubur atau sup2...
tp...alhamdulillah now getting better.......syukur sesangat......

kedua....
our beloved kids dah selamat kembali ke pangkuan kami...
setelah 2 minggu terpaksa dihantar ke kg mama....duk ngan mak ngah diorang.....
terima kasih yang tak terhingga untuk mak ngah sekeluarga kerana menjaga "amanah kami" dengan baik sekali......
dan tak lupa juga untuk abg mie sekeluarga n atuk hakim jugak.....
terpaksa dipinjamkan "amanah kami" utk mak ngah sekejap...
sebab mama kursus....papa plok kena os for 2 weeks...so have to la...no choice...
sori my dear hakim n amsyar...esp hakim la.....
setiap kali menjelang petang around kol 6.30 akan menangis.....sampai tertdo...
sebab tunggu papa datang amik....tp papa tak sampai2...itu la ayat yang dia cakap..
sedih....sedih..sedih n sedih........
sampai 1 tahap.....papa n mamanya kol...langsung tak mo cakap..tutup telinga.....
alhamdulillah 24 april....sema dah back to normal...diorang dah blk KL....
jumpa papa n mama.....2 minggu tak jumpa.....rindu giler kat diorang.....
plan wiken tu mamanya nak balik alone by flight.....papa memang tak bleh blkkan...
tp apakan daya.....sepanjang 2 minggu diorang kat kg tu....mamanya tak sihat n admitted....
so tak leh blk la......
masa terlantar sakit tu pong menitis air mata rindu gler kat diorang......
dah la mengenangkan hubbyku os....anak2 jauh kat kg......empunya badan sakit plok tu....
jadi macam touching giler la......
masa jemput diorang kat airport mlm 24 april tu....soklan pertama yang kuo dr mulut hakim..
ehhhhh...mama ada sini???
then bleh dia tanya naper mama masuk Tawakal???
dan soklan kenapanya tidak putus2 sampai dia puas hati...
n mamanya ni pong tatau dah nak jawap apa dah kat dia....
sampai rumah pong tak mo tdo.....nak borak jerkkkk....kol 2 pagi baru tdoo....
totek2 jer nak bercakap........
mesti hakim rindukan kami jugak.......
kalau tanya dia....abang rindu mama tak???
rindu sangat.........
Amsyar.....mcm biasa la.....senyum2 jerkkk....
epi jer dia.......
apa2 pong mama n papa sayang sangat n rindu sangat kat Hakim n Amsyar......
posted by Mama Hakim @ 12:07 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home