" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, February 23, 2010

Salam Petang..

salam all...
rasa macam dah lama tak updating blog ni....
bukan malas....no...no...
bukan sengaja....tidak jugak...
cuma tadak masa...
masa amat mencemburui ku...
cheeewaaaaaahhhhhh....
mcm bagus jer erkkkk...
petang ni ekceli jam 7.02 pm
updating from my workstation lively
ntah cam ner...
penat otak wat kija..
terasa la plok nak layan blog...
perkembangan terkini...
tadak apa yang berkembang sgt pong..
badan pong tak kembang2....
cuma amsyar jer makin kembang.....
hihiihi...
wahhh...dah sebut nama amsyar...
miss him very2 much la..
tak sabar nak blk jumpa amsyar n hakim ni....
cian....
perkembangan lain...
insyaAllah by Mac ni saya akan masuk Akademi..
bukan akademi fantasia
atau akademi huha huha tu ler..
ni akademi belajo perihal cukai2....
cukai jgn tak cukai....
dan kepada tax payers di luar sana...
bayo jgnt ak bayo yer...:)
kalao tak bayo kena penalti....
together develop our nation k...
chewwaahh...
ada gaya jadi duta tuk lembaga hasil tak...
hihiihih...:) sempat lagi tu verangans erkkk..hihiih
ok berbalik pada citer induksi td ler...
7 mac register @ bangi...
8 mac induksi bermula....
dgr citer nya...
induksi batch saya ni akan dilakukan di PD...
masuk utan wooooo...
masuk belukar..
masuk lumpur..
masuk gua....
for 4 or 5 days....no comm @ all....
riso gak saya ni ekceli...
nak masuk utan..
bukan takut pacat atau takut lintah...
cuma..
takut rindu...
rindu ngan anak2 ku...hakim n amsyar...
rindu ngan mr hubby tu bleh dibendung lagi rasanya...
n kita mesti nak berhubung ngan suami n anak2..
nak tanya bla...bla...
amsyar wat per..
hakim wat per....
nangis tak....
yer la...1st time will separated esp with amsyar...
mama mesti rindu ngan bau amsyar nanti ni...
saba ye sayang....
demi career mama
n kita berkorban bukan untuk kepentingan org lain...
utk kita sekeluarga jugak..
insyaAllah evrything going smooth....
itu yang mama harapkan....
dan doakan....
n special utk incik papa...
jaga anak2 kita tu baik2 n elok2 ye pa...
jgn moody2 sgt...
bykkan sabo melayan karenah diorg k...
take it as a challenge...
mama tau...papa penat...
tp nak buat cam ner pa...
we have to face it....this coming Mac...
duration 7 Mac till 19 Mac...
u are alone...
"with" them....
caiyok..caiyok pa.....
papa blehnya la...:)
ekceli...
kalau induksi ni berlangsung selama 11 days..
okla jugak..
saya riso jugak takut 3 months continously...
so selama 3 bulan berkg la saya di sana....
wiken baru jumpa hubby n anak2.....
tp schedule utk KAP 3 bulan ni lom kuo lg...
rumours mengatakan dia akan berlangsung continously...
n mrs.bos pong dah wat back up baiknya...
by this week...
kena turunkan segala tugas2 kepada si penyandang kerja...
cian korang erkkkkk..
hiihihi..tak per....:)
adala tu ganjarannya nanti...
aminnnn...:)
berbaloi..baloi...hiihih..:)
okla mau chow chi chow dulu la....
dah lama la plok melayan blog ni...hihiih..
till then la yer..
insyaAllah kalau free leh hapdet lg...
:)
peace...
posted by Mama Hakim @ 7:04 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home