" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Saturday, January 30, 2010

Zassssss

Tajuk entry ntah apa2 la...
ihihihi....
menunjukkan betapa saya ketandusan idea utk mengcreate tajuk entry ari ni...
currently
jam di desktop computer saya ni menunjukkan kol 1.49 pm..
ari sabtu...wiken la kan...
sepatutnya ari ni bleh dendiam duk umah ngan anak2 n hubby tercayam...
tp...nak buat ganer...
mamanya kena masuk opis jugak...
ciannn...cian kat sema la..
cian kat papa sebab has to jaga anak2...
cian kat anak2 sebab sepatutnya wiken cenggini mama harus spend time dgn diorg..
cian kat mama gaks....sebab penat lor....penat wooo...
walaupong dtg opis hanya duk depan pc jer..
tp penat jasad n otak ni....
ligat berfikir how to solve bla...bla....
method ni tak kena tuko other method...
method ni tak jln another method lg...
kalau tak kena jugak.....bengangnya.....mujo tak down jerkkk....
ok..dah cukup2 la..membebel plok...
td otw ke opis pong..
hakim dah tanya mama dia....
"mama kenapa mama kija?'
huh.....
agaknya dia pelik kut...papa cuti...
tp mama g kija jugakk...
sedih plok rasa
"pas tu cakap la kat dia...mama busy la"
terus dia replied
"mama bukan busy"
huuhuh...siannya...
tu lom amsyar pandai cakap...
nanti dah pandai cakap si amsyar...
apa la agaknya soklan
tak sabo nak dgr amsyar plok berkata2 ngan mama dia ni...
ekceli...sistem saya ni akan masuk production early feb....
tu yg agak kalut..
kalut sokmo erkkk..
yer la...1st time develop system lonely....from a-z....
dah la sema guna tools baru....application baru...db baru...language baru...
pas tu tambah2 lagi ada change request la plok dr users after UAT...
huuhuhu...tambah2 la mengharu birukan kepala saya ni...
alhamdulillah....
sekarang saya berusaha menarik cawangan dr Active Directory....live...
sebab system ni akan digunapakai oleh almost 50 cawangan seluruh Malaysia.
termasuk sabah n sarawak....
dah tarik cawangan AD ni byk la plok fields kena tuko...
harus la pening....
yang dah succeed pong failed jerkkk....
plan petang ni nak blk kol 6..
then ada lagi satu plan ngan opismate ni..
yihhhhaaaaaaaaa
dr opis terus nak g sogo...again erkkk..
yer la...ari tu shopping masa prev sales dpt voucher...
so nak g shopping ngan voucher jer la...
kang lelama lupa...
expired la plok voucher tu..
rugiii wooo..
tp lom ckp kat papa ni..
ntah dia kasik pi ke takkk.....
bleh la kut....berjimba ngan kengkawan....
release tensen...:) kakkakkaka
alasan la tu erkkk...
ntah la jadi ke tak...
hanya la perancangan saya n kengkawan semata....
posted by Mama Hakim @ 1:50 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home