" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, December 11, 2009

@ Monash

Sharepoint 2010 Workshop
semalam...
@Monash U Bandar Sunway....
event organized by
Microsoft
huhuhu...:)

tadaaa...
blogger la katakan...
dalam toilet pong harus possing...

tambah2 lagi kalau ada kawan sekepala...


siapa lagi kalau bukan si naddddddd
sian akak yg tgh belek beg tu..

terinterprem lak dalm blog ni...

sori yer ahkak........




harus possing sebelah signage ni..

tanda ingatan kami were here.....


sue....(si tukang captured)

kami blom ready la...dah snap plok ekrk..

tp...nice plok gambo ni..

sema tgk kaki..

hiihhih


n lastly....

tada....

awat napok gemuks yer....

sebab...ehem..ehem...mama dot..dot.....hahhahha...

hanya kami bertiga jer yg tau...

cuba teka naper...

kalau betui tu...bijak2......

overall dari workshop semalam....

best...n memenuhi kehendak kami as developer...

speakers mcm biasala..

most of them caf ya nun alif.....plus sorang mat saleh...

x pernah sepanjang attend events microsoft ni speakersnya org kita....

huhuuhuuh.....

dan audience pong....

boleh bilang ngan jari tgn kiri jer baper orgnya yg muslim

n

malay....

n tadi dah report kat bos....

microsoft will lauch their new visual studio 2010(twenty ten) on coming march...

so kita g la yer bos...

n new sharepoint 2010 will be launch coming soon....

tunggu yer.....

from demo semalam...

lebih frenly n simple compared to sharepoint versi 2007...

currently we used @ opis...

tapi...lom wat projek lom tau la cam ner penangan nya erkkk..

tunggu bos assigned new pojek kita guna akan guna tools ni....

pojek yg ada ni pong lom live kan lagi...

sabau yer...


n lagi satu yang best...

tak sabo nak godeh silverlight...

ni pong development tool yang null dlm paler ni...

bos dah mentioned...

next yearnya course ngan microsoft...

more on silverlight course...

hihiihihi....

interesting gak ni....

posted by Mama Hakim @ 2:01 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home