" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, November 24, 2009

Yabeda bedoooooooooooooooo

Yes....
finally the UAT done....
epi sangat...
sebab
idup tak perlu lagi diselubungi coding yg pelik2....
tdo tak terganggu lagi....
no more @ opis on wiken..
no more balik lewat...stay back @ opis smpi mlm2...
bleh blk sharp kol 5.30 ptg...
bleh bercuti..
boleh amik time off....dah byk kumpul time off ni....
hati tak perlu gundah gulana lagi...:)
hihih...

overall UAT ptg td success..
tidak ada sebarang ralat timbul semasa sessi pengujian dilakukan...
cuma pihak system's owner mintak tambah 2 table lagi..
n sedikit perubahan dalam reporting services....
insyaAllah akan diselesaikan before training session
may be bulan december ni kut...

tq bebanyak kepada my unitmate....
kak ab, kak ani, kak ju, nora, sue, ijan, nad n ahm...
thanks a lot yer...
for supporting me to accomplish tis heavy duty...
terharu rasa wes...
korang memang caring n sharing tol la...
ops tak lupa jugak for june boon k.....our sharepoint n c# sifu...
sesungguhnya jasa korang memang tak terbalas la...
today me n ahm dah lepas UAT...
esok korang nya turn jgn segan2 tau mintak tlg ngan kitorang ekrkk..
insyaAllah kami tolong takat yang mampu k..yer tak ahm??
semanya kira mcm kenangan mengusik jiwa la pojek ni...
we gain new knowledge n experience...
kita sesama belajo how to create farm n webpart dlm sharepoint..
belajo migrate...
belajo transfer to stagging server...
belajo deploy dlm stagging....
awalnya sema takut2..
dan yang paling mengejutkan kita...
hiihi....
system succeed without any error @ development..
tp bila masuk stagging macam error lak timbul..
uhuuhu..naya erkkk...
now saya rasa kak ani n kak ju dah expert dah bab staging ni...

n lastly to papa gaks...
hakim n amsyar too...
always understanding n supporting me
every wiken mama tadak kat umah..
mama @ opis...
mama balik lambat everyday...
sampai umah kol 9pm...
cian erkk...
n semalam lagi terharu mama..
papa, hakim n amsyar waiting me @ car park almost 3 hours...
huuhuhu...
from 6 pm- 8.30 pm...
terharunya mama...
sedih pong ye gaks....
sesungguhnya nak berjaya tu perlu ada pengorbanan..
bukan mudah yer...
perlu ada liku n liuk lekuknya...:)
posted by Mama Hakim @ 8:54 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home