" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, December 27, 2011

Ke sini kami

cuti2 sempena krismas eve..
bawak hakim jenjalan ke sini....
mandi manda
jumpa sepupu sepapatnya...
enjoy btol diorg....
reward kerana prestasi cemerlang diorg sepanjang 3 minggu pn mama kena berulang ke cyber...
maklumla kol 6 pg diorg dah kena paksa bangun...
alhamdulillah so far sgt la behave...
terima kasih anak2 mama for being supportive!!!!





posted by Mama Hakim @ 9:50 PM   0 comments

Lunch hour di Plaza Damas

citer dah basi...
baru berkesempatan nak create entry...
minggu terakhir di jalan Duta dulu...
berkesempatan lunch di Penang Village di Plaza Damas
together wit Sue, Lina n Hasni....
sema cik2 lagi ni..


cik hasni n cik lina...
cik sue n pn fida..

sue n lina nyer beverages...

sue order laksa penang
lina order nasi goreng kampung erkk
ni sayanya meals
nasi beriani
abc nyer.....lazat jg...
hasni nyer mee udang..
pegh bau udangnya memang menyengat gitu...

posted by Mama Hakim @ 9:48 AM   0 comments
Wednesday, December 21, 2011

Pre-Reunion

Pre-reunion IT 5 Generation KUSZA (Ladies Only)

16 Dec 2011 iaitu Jumaat lepas...

bertempat di Restoran Baraka Cyberjaya....

memang sweet memory la...

dah lama tak jumpa kengkawan ni...

ada yg tak jumpa since konvo dip dulu...1999

now...2011...almost 12 years tak jumpa ni..

makan dulu sambil bercakap n bercakap...
here we are...

together...

7 orang only...

tp gamat n kecohnya...

mcm jumpa sekelas....

carrot cake yang yummylicious....


sponsored by intan...


tqvm intan...:)


tadaaaaaaa


again memang sporting habis la kita...


i like...


lenkali kita gather together lagi erkkk....


suka sangat2...:)

posted by Mama Hakim @ 9:02 PM   0 comments

CEO melawat JTM di opis baru

19 dis...isnin lepas
CEO kami berkesempatan melakukan lawatan santai ke Jabatan kami
JTM...di HQ baru kami di cyberjaya

menunggu CEO untuk bergambar beramai2 di dalam hujan renyai..
semangat...

kami sema warga JTM LHDNM
ramainyer....
nampak tak saya di lokasi mana???
kalau nampak tu memang tajam btol la mata


we're the champion!!!!!

be with us...otherwise..
we will rock u!!!!

dato' melawat work station kami....
Ground floor menempatkan 3 bahagian...
Automasi Pejabat, E-Services n Datawarehouse
lagi 2 floor sy blom hafal penempatan untuk bahagian mana..
ngeh...ngeh..

beramah mesra ngan sema staff..

dan yang paling best...
jamuan makan2 ada kambing panggang...
yummy!!!!!!
posted by Mama Hakim @ 1:38 PM   0 comments
Sunday, December 18, 2011

Majlis Kesyukuran & Sambut Menantu (part 2)





















posted by Mama Hakim @ 3:02 PM   0 comments

Lembah Tengah & Taman

agendanya adalah ahad lepas...
melawat2 kawasan sambil jenjalan...
ke lembah tengah aka midvalley...
terus jugak kami ke taman...The Gardens...
tujuan asal memang nak g tgk deco pokok krismas yg cantik2 di sana....
sempena christmas eve coming soon...
tp...hhhuhuhuh..sesaknya midv...
sungguh tidak best...
tp dlm ketidakbestan itu sempat la bergambar sebagaimana objektif asal...
bergambar aja la kami....

ngan abg naim..
abg naim duk KL sementara tunggu result exam ni...
sema org amik peluang bergambar

santa claus pun ada...
diorang menikmati air pancut sebelum menuju ke the gardens
singgah layan liveband @ the gardens....
best diorg ni perform...
mcm pro jerkkk....
audience pong very supportive....
ni jer yg beli kat midv ptg tu....
kiehl's skin care
dan ini...
terberkenan semasa menyinggah di boutique coach @ the gardens..
waaaaa jatuh cinta sama ini beg....
tp yg sempat saya gayakan kat boutique coach ari tu adalah kolor khaki/pink..
cari kat internet tak jumpa lak kolor tu...
nama penuh beg ini adalah
Coach Kristen Op Art Sateen Hippie 16953..
boleh dijadikan shoulder bag dan crossbody bag juga..
kalau nak g formal function boleh galas di bahu..
kalau nak g jenjalan...shopping....boleh slingkan sahaja...
suker...suker...
my next wishlist....
mana tau ada org nak bg pressie utk neu year 2012 ni...lalalla...:)
posted by Mama Hakim @ 1:56 PM   1 comments