" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, December 18, 2011

Lembah Tengah & Taman

agendanya adalah ahad lepas...
melawat2 kawasan sambil jenjalan...
ke lembah tengah aka midvalley...
terus jugak kami ke taman...The Gardens...
tujuan asal memang nak g tgk deco pokok krismas yg cantik2 di sana....
sempena christmas eve coming soon...
tp...hhhuhuhuh..sesaknya midv...
sungguh tidak best...
tp dlm ketidakbestan itu sempat la bergambar sebagaimana objektif asal...
bergambar aja la kami....

ngan abg naim..
abg naim duk KL sementara tunggu result exam ni...
sema org amik peluang bergambar

santa claus pun ada...
diorang menikmati air pancut sebelum menuju ke the gardens
singgah layan liveband @ the gardens....
best diorg ni perform...
mcm pro jerkkk....
audience pong very supportive....
ni jer yg beli kat midv ptg tu....
kiehl's skin care
dan ini...
terberkenan semasa menyinggah di boutique coach @ the gardens..
waaaaa jatuh cinta sama ini beg....
tp yg sempat saya gayakan kat boutique coach ari tu adalah kolor khaki/pink..
cari kat internet tak jumpa lak kolor tu...
nama penuh beg ini adalah
Coach Kristen Op Art Sateen Hippie 16953..
boleh dijadikan shoulder bag dan crossbody bag juga..
kalau nak g formal function boleh galas di bahu..
kalau nak g jenjalan...shopping....boleh slingkan sahaja...
suker...suker...
my next wishlist....
mana tau ada org nak bg pressie utk neu year 2012 ni...lalalla...:)
posted by Mama Hakim @ 1:56 PM  

1 Comments:

At January 8, 2012 at 5:35 PM , Blogger Sastra Dania said...

  Wah cntik nyer hbeg COACH tu...I like!  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home