" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, November 11, 2012

Cuti2 : Day 4
























day 4...
last day utk grab mana2 items yg berhajat kat Pekan Kuah tu...
flite balik ke KL adalah kol 11.25...
x sempat nak shoping apa dah...

so agenda hari ke 4 adalah mamanyer plan...hehhehe
pagi main beach...main pool...
lepas puas main ngan air...
sampai sunburn la jgk 2hakims tu duk berjemur....
tp diorg suka...:)
keluar cari makan...
wah makan sana best2....km suka makan ala2 kg...
ikan bakar yg fresh....woooo weee wuuu...
dan yg best harga pun best...:)
tghari tu kami makan area kedawang jugak....
restoran bawah pokok...sejuk nyaman tak perlu berpeluh2.....
lepas agenda makan2...
terus ke Makam Mahsuri...
pusing2 n ronda2...
terus ke ke Telaga Harbour...
tanteks view kat sini....
boleh tgk bot2 layar mewah yg tersadai..
tempat2 org kaya jer ni....
kapal layar jalur gemilang pun ada sini...
tgk jer la...nak belayar menaiki bot lom mampu..
apatah lagi utk memiliki bot ni...ehhehhe..:)

puas possing ngan bot layar
kita ke Pekan Kuah lagi.
tambah hasil belian....
habis agenda di Pekan Kuah..
acara makan2 lagi....
plan nak cari Laksa..
tp jumpanya mee sup..
peghhh tp terbaik la sup dia....
sup ala2 thainyer...
power btol.....teringat2 blk KL ni....
pestime makan sup letak kangkung..biasa letak sawi kan...

petang berhajat nak bawak kiddos tu main kat beach...
tp nan hado..
petang ahad itu hujan di sana....
hujan sampai malam.
so....kita tdo jer la..sambil packing barang..
berdebar2 ni takut over luggage...
padahal dah beli xtra luggage up to 30 kg....:)

posted by Mama Hakim @ 10:07 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home