" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, November 18, 2012

Please quote me





semalam sabtu sempat mintak quotation utk KC + wardrobe + tv consul 
kali ni deal ngan Jeff from Arktak...
suka suka...
harga tak jauh sgt beza ngan 1st quot dulu...
around 5 digits jua costnya...
teng teng yg mana satukah yg dpt memenangi hati pn rafidah n incik hisam ni..
atau kita ajak 1 lagi kontraktor...
tgk la cam ner nanti...
progress rumah mcm mana??
yeahhh rumah dah siap dibasuh oleh pn bibik Parida...
owhhh saya baru sedar kedua2 kali masuk rumah...
sy tak pernah ada xperience basuh rumah...
rumah pertama ni dulu...incik hisam basuh sendiri jerkk....
langsung tak ajak saya...
sebab saya peknenkan hakim time tu....
dulu time pindah sema dia handle....
seingat saya..saya hanya bawak diri n bawak perut jerkkk hiihiih...
ops...lagi 1...bawak handbag.....hiihih yg tu jgn dilupa....
may be sebab saya peknen kut....
lagi pun sejarah pregnancy saya yg agak "berliku tu"
dia pun risau kut....hehehhe ye ke pa???

kali ni...upah Parida n seben dia basuh rumah...
saya duk rumah subang..jaga amsyar....
amsyar melalak nak ikut papa g basuh rumah....hahahha.....
pa....nak tut...nak tut....hahhaha...saya kebalkan telinga jer la....
tp lantai tak berapa cantik bersih jg lagi....
nak kena carik org yg boleh buat polish tiles ni..
biar licin berkilat..tak mo ada kesan2 simen2 tu...
kalau bolehhhhh....kalau tak boleh nak wat ganerkan...
sempat jgk cari sorang kontraktor polish2 tiles ni...mahai la wes ropernya..
dia quot kitorang polish 1 rumah tu...rm2k plus2..
amboi.amboi...saya terus kata nehe2....
sebab rumah saya bukan gedanak besar pun...
kecik toet jer org ganu kata.....
huhuhu..atau itu dah reasonable price dah korang...
saya pestime nak wat polish2 ni..
saya blom buat pencarian lagi pesal ni....
murah dah tu erkkk....bg saya mcm mahal jerkk..hiihiihihi

pindah???
hihiih..dlm paler la ni ..mcm dah nampak bayang2 pindah...
hiihih...tunggu 3d design KC siap lagi cepat ada rasa nak pindah tu kut...ehhehe
bayang2 masak guna dapur baru...KC baru...wah verangans tinggi ni..
verangan harus ada...baru ada cita2....ada cita2...ada la usaha + tawakalnya
la ni tak pindah lagi..
hakim saya masih belom habis sessi skul 2012...
23 nov ni baru habis...
insyaAllah hujung tahun may be..
doakan2lah moga segala urusan kami dipermudahkan...
amin....:)

posted by papa @ 7:05 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home