" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, December 13, 2009

Mix N3

Ari sabtu...
Pepagi dah bertolak ke Hospital PUSRAWI...

snapped gambo temapt parking dulu..
pepehal kalau lupa senang citer....
lepas mama kena x ray...
then g ke kaunter bayaran...
hakim n amsyar bawak sekali..
tak sampai ati nak tinggalkan diorg ngan bbsitter..
x per la....
masa menunggu utk masuk blk x ray tu...
ada la kakak n makcik tegur amsyar...
semangat betul kata deme..
tanya baper bulan...
depa ingatkan 8 bulan..
ropernya baru 4 bulan....
amsyar yg masuk car jer terus tdo..
kat hospital tu tak mo lak tdo...
senyum2 jerkk..
lepas selesai urusan mama kat hospital
terus ajak papa lunch..
papa ajak mkn kat kg baru....
dah kenyang sema....
jom balik umah la...dah penat..
dlm ati ada gak terlintas nak g sogo..
tp memandang skul holidays ni.
baik lupakan jer la..
very the crowdednya la..
cian anak2 kalau bwk jugakk..
so pa...jom kita balik rest kat umah..
lg pong petang ni ada tetamu nak dtg umah...

lepas asar....bersiap buat minum petang..
menunya pengat jagung yer...
elok2 siap masak..tetamunya sampai...langkah kanan tol la..
famili aiteh dari perak n mak teh pong dtg sekali

kol 8.30 mlm bertolak nak g sogo...
abg lie nak g shoping baju anak2 kat sogo...
kebetulan plok papa ada event @ PWTC..
so mama follow aitehnya jer la..
kalau tak sesat barat la abg mama tu....
sampai sogo around kol 9 pm...
terus naik ke children dept....
dlm duk busy menghandle amsyar n hakim
sempat mama grabbed baju2 utk hakim..
utk amsyar tak beli apa pong..huuhuh..
cian amsyar...
nanti kita g ngan papa jer la yer...
mama rasa tak best shopping ngan keadaan mcm tuh...
yer la..riso gak..
hakim duk asyik tolak stroller amsyar jerkkk...
kang pi mana2 lak dia kan kalau mama ralit sgt belek baju..
bahaya....
huuhuh..bio le.r..
baik mama duk dendiam jer tunggu kakak ipo ku pilih baju...
tp sempat gak amik 5 pasang baju utk hakim...
hiihiih...redha jer la..hhihi

around kol 10 lebih kuo dr sogo...
tp best la plok g time mlm2 tu ke sogo..
org dah tak ramai..
parking space pong available..
ada idea dah ni..
lenkali g ler memalam mcm tu.
cantekkkkk....
dah kuo dr sogo...
time to ronda2 KL....
sonok la anak2 buah....

hari ahad nyer citer...
around kol 10.30 pg...
abg lie bertolak ke klang plok....
sebelum tu sempat mama ajak kak ipoku g shopping blouse dulu...
layan jer kak na tu..
hiihih..
pompuan kan...
lepas diorg bertolak kami plok meneruskan urusan kami yg dirancang utk hari ni...
then dlm kol 12.30 kami dah berada di kota damansara...
ternmpk lak Ani Sup Utara...
jom la try dulu...

tunggu order...

abg nyer wat muka....

amsyar tgk apa tuh???


mamanyer beehon sup campur....
papa nyer ni...
soto...


overall..
best......sampai licin la kuah tu mama mkn.
ye betul...best la..
saper lom try...cuba la try...
mesti nak g lagiii....
posted by Mama Hakim @ 10:22 PM  

1 Comments:

At December 14, 2009 at 12:03 PM , OpenID mariaariffbaby said...

  meriahnya

and the food..oooo..nyummy!
sedap nya!!  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home