" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, January 12, 2010

Amsyar's Progress

Till now...
Amsyar is is 5 mos plusss...
lom cukup umo utk di kira sebagai 6 mos...
so far progress my amsyar
1) dah tumbuk gigi...sebatang kat bawah.....dan pandai gigit dah.....
2) meniarap pong dah boleh jugak....cuma tak boleh nak majukan dirinya ke depan lagi....cuma boleh menggulingkan dirinya untuk bergerak mencapai sesuatu....selalu tersepit tepi kusi...tepi tv kabinet....pastu uwaaaaaaaaaaaaaa..nangis la.....mama tolong amsyar....
3) semakin cerdik...nak suh mamanya jer tunggu dia main...mama bgn nangis la...
4) dah pandai tgk tv...esp cartoon.....ntah la paham ke tak....terbutang jer matanya depan tv....
5) dah reti mkn soft food....mcm farleys n pati buah heinz tu....suka sgt la dia...
6) tgh belajo nak borak jugak.....
7) suka taruh sema menda dalam mulut dia....curtain sliding door pong dia nak masukkan dlm mulut....sabo jer la...
so far itu la progress amsyar buat masa ni yang mama bleh recall buat masa ni..
tak sabo nak tunggu dia bleh cakap....
pandai panggil mama...papa n abang...:)
mesti swit jerkkkk..:)
posted by Mama Hakim @ 2:23 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home