" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, January 19, 2010

coca COLA

hahaha
tajuk entry berbaur air minuman bergas gitu..
ekceli nak citer pesal Cost of Living Allowance ni...
cum COLA tu la...
ptg tadi kat opis saya yg terletak di jln duta tu kecoh la sat...
(ekceli kat bilik saya jer kecohnya....
nak sedapkan citer ni...letak la opis tu...baru havoc sket.....)
disebabkan coca COLA ni la...
ada rumours menyatakan
COLA akan ditarik balik....
effective coming March...
kesahihannya tidak la saya ketahuan..
then sebelum saya balik td
saya sempat menggodeh current issues @ forum cari..
wah dah ada thread pesal kesah ni ropernya....
dan lebih menguatkan fakta foummers
ada opis yg dah dapat memo..
ada yang bos dah mentioned dlm miting...
tp kami @ lembaga inland revenue lom dapat apa pekeliling atau memo lagi...
huuhu...dan yang lebih sadis lagi ada rumours menyatakan
allowance rumah pong ditolak separuh....
lahai..
apakah maknanya ini sema yer...
lu pikir la sendiri...
adakah benar....
byk beno cut costs la ni..
tak mo cakap lebih2 la...
kang cuic...owhhhhhh....
luckily kami di lembaga entitle for COLA jerk..
others allowance yilek......
apa2 pong just wait n see jer la yer..
arap2nya tak menjadi la rumours ni yer..
banyak la jugak rm300 tu wes.....
posted by Mama Hakim @ 10:41 PM  

4 Comments:

At January 20, 2010 at 8:04 AM , Blogger surney hasniey said...

  hehe..buka topik pasal cola kat blog pulak eh...takpe, kita sambung diskus pasal ni lagi kat opis... ;p  

 
At January 20, 2010 at 9:44 AM , Blogger Mama Hakim said...

  biasala cik surney....akak yg havoc n vogue ni...sempat lagi tambah vogue no...ihihi..nanti muntah ijo lak cik surney yerkkk....kakkakkaka  

 
At January 21, 2010 at 5:42 PM , OpenID mariaariffbaby said...

  hah?
iya ker?

tensi nya!  

 
At January 21, 2010 at 6:21 PM , Blogger Mama Hakim said...

  ntah la maria...
atau sekadar spekulasi semata....
arap2nya idok ler....  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home