" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, June 4, 2010

Kelabu tahi anjing...:)

Salam ari jumaat.....
sekejap jer masa berlalu ari ni.....
ni pong tik tok tik tok dah masuk june....
pertengahan tahun dah.....
next month amsyar pong dah cecah umo setahun...
rasa baru jer melahirkan amsyar tu....

lunch hour ari jumaat ni agak pjg....
12.15 till 2.45 pm
tadi sempat pergi "menziarah" tudung2 feberet
mm....beleknya belek....
n tanya akak yang jual tu...
"akak ada tak tudung kolor dark grey size s?"
"saya nak yang awning thai silk erkk kak"
mencarik la akak tu
"yang ni ke dik?"
"mm..bukan kak...saya nak kolor kelabu tahi anjing"
"mmm tadak la dik...yang awning munawarah ni ada la..."
"tak per la kak"
ooowhh...frust la jugak tak dpt cari tudung kolor tu....
tp tak per la...
lenkali bleh "menziarah" kedai tudung lagi....
tadi nyaris tak tersambar tudung kolor striking peach...
wa....so sweeeeet...tp terpk..
ada ke baju nak dimatchkan...
so lepaskan jer la dulu....
kalau ikut hati dah tangkap...tp ikut logik...
tidak boleh amik lagi..
cek baju kat umah dulu....
sudahnya jalan2 pusing tgk barang2 jualan lain jer la..
dah boring pusing2...
terus blk ke opis....
baru tingat....
wa tadak member nak mkn ari ni.....
hasni n lina g the mall lunch ni....
tula depa ajak ikut tak mo..jual mahal tadi..
perasaan membara nak "menziarah" tudung2....
yer la....since kena kursus kat bangi 3 bulan tak sempat nak menambah stok tudung baru...
itu yg agak rakus nak usha tudung tadi.....
lin plok balik rumah ari ni....
anto stok susu utk damia....
nad lok cuti ari ni...
wa.....i'm lonely la lunch ni..
lepas beli lunch kat cafe bwh..
terserempak la mai kat cafe...
borak2 dulu...then naik blk terus ngap nasi ayam....
wa kenyang.....alhamdulillah rezekiku tghari ni....
terus terpk nak hapdet blog itu yg kesahnya blog ni hapdet ari ni....
sebab lonely....
nak tdo sorang2 dlm blk ni tak bani ler....
huhuuhuuh.....
okla....pjg lebar dah menulis ni....
nak wat kija sket....
nak semak cuti gantian baper ari lagi yang available...
atau sema sudah burn..expired...
rugii ler...kalau ada lagi nak amik untuk minggu depan ker...
nak manfaatkan sebelum exam ni..
ada jugak pekdahnya....
takyah la guna cuti tahunan tu..
arap2 still available.....
posted by Mama Hakim @ 1:40 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home