" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, June 16, 2010

-Study Mode-

Minggu lepas...
minggu lepas nun....
minggu ni....
dalam mode study....
(ececee..mcm byk ngta studi....studo jer byk..)
mode study ini akan drag sampai 1 julai ni...
1 julai ni baru la bleh berjimba romba..
berdomba-dombaan...
berbola-bolaan...
dan bershopping-shopingan...
baju raya blom beli lagi ni...
janji pada diri sendiri nak beli pah abih exam ni..
insyaAllah...
rite now.....concentrate on exam matters dulu bebeh.....
ekceli byk sgt nak kena baca..
byk nak kena carik pekeliling yang berkaitan..
byk nak kena tagging...
nak kena wat latihan...
esp utk paper percukaian dan paper kewangan....
arap2 lulus belaka....
tak mo jadi repeater...
insyaAllah.....
moga dipermudahkan jalan olehNYA...amin...
cukup la sekali ku menghadapinya...
plan next week nak amik cuti seminggu...21-25...
yeahhh.....study week la kunun..
seminggu....fully concentrate.....focus.....
off duty...
tp still datang opis...
tp bukan datang wat kija la..
nak study kat library tgkat bawah tu....
so dtg opis pakai casual jer la..
tak yah pakai baju2 kija...
save kija bibik minggu....tak yah iron baju kija 5 pasang minggu ni..
iron baju papanya jer la....
then abih jer minggu tu...
kita start "berjihad"
minggu jawab exam...
seminggu jugak off duty....
ekceli exam isnin sampai khamis...
tp jumaat tu nak apply coti la jugak...
saja nak bercoti2 an....release tensi ku ini...
wiken ni pong plan ada study group kat opis ni...
organized by JTM OA n DW...
insyaAllah jika ada kelapangan nak join gaks...
yer la....
mana tau ada tips2 bagus....
sharing is caring kan....
topik yang akan distudygroupkan more to calculation la...
likes penggajian, pendapatan lain, pengiraan cukai, duti setem n kewangan.....
sesapa yg berminat leh la nak join sekali ngan group kami...
gambar di bawah adalah sekadar hiasan semata
nota yang telah dikreatifkan oleh..
amirul hakim..
art time wit mama....
"nak study ngan mama"
sebenarnya nak main pen mama dia yg kolor tu...
huhuuhu...
sabaq jer la no..
gini la gaya
mama aka orang tua yang kena belajo
nasib ler...hihiih....



posted by Mama Hakim @ 6:36 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home