" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, February 9, 2009

Clearance my official room....

operasi clearance blk opis mama ni...
mama lakukan sehari jerkk....iaitu last day itu....2 Feb....
Aritu ler nak buat memo penyerahan tugas, jamu2....n salam2 sema....
n kesudahannya....ptg itu.....ada brg tak muat bekas utk dibawa balik...
uuhuuh..harus la mama decided utk datang opis ari sabtu....
mujo umah dekat jer erk.....
kebetulan lak.....contract dept. ada duty ari tu....
nak siapkan tender urgent...
n mama pong nak hantarkan uniform opis mama sekali...

kabinet bakang mama dah kosong....sebelum ni..penuh ngan file yayasan.....yang tinggal itu jer la..
antara barang yang perlu mama bw balikk......byknya diary mama..yer la...diary utk yayasan matters satu....utk IT matters lain lak....haaahha..ada nampak mcm giler koser tak??....o tidakkk.....tak koser i nak melayan.....

tandamata yang dapat......

suka ngan 2 btg pen parker ni.....sebab ada ukiran nama mama lagi.....rafidah ler....internal audit..from bla...bla.....
kenangan utk mama sema ni.....
dan lipatan sejarah yang mama rasa sukar utk dilupakan....
dan yang penting one of my personal achievement.....my career tertulis di situ....
sayonara....sayonara.......
posted by Mama Hakim @ 8:24 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home