" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, January 30, 2009

Salam pagi jumaat...

Cepat jer rasa dtgnya ari jumaat minggu ni.
yer la...on rabu baru start kijakan....
tu yg rasa sat jerk.....

Arini yang tak bestnya...
mama tertinggal henpon kat rumah..
jarang kejadian gini berlaku....
biasa sebelum melangkah kuo rumah makesure sema brg keperluan ada dlm handbag...
ari ni ntah la naper agak careless sket....

Minggu ni dah minggu ke 13 mama peknen...
sat jer rasa berlalu....
so far alhamdulillah.....no more bleeding case...
last bleeding pada minggu ke 11 ari tu....
alhamdulillah masuk jer minggu ke 12..no more....
i like....n last mama makan duphastone pada minggu ke 12 ari tu...
so far sampai skang tak sambung lagi ubat tu...:)
n no more uwek2...best gak tu...appetite mama pong makin baik...
cuma..makan tu agak particular sket la.....
fenin papa ptg2 nak melayan mama nak makan apa....
sat nak menda tu..sat nak menda ni....
last2 beli jamahnya sket jerkkk......
cuma ari ni....mama dah nampak kesan blood spot thru noose....
biasanya pagi2 la terjadi...
mcm peknen hakim dulu gak....pg2 idung mcm ada kesan luka gitu sket....
dah consult ngan dr siti dulu....dia kata normal case for peknen women....
so mama tak take serious la.....sebab dulu dah kena jugakkan....
dulu riso gak......pesal idungku asik berdarah jer ni esp pagi2...
so far mama lom decides nak bersalin kat mana lagi ni..
tunggu panel hospital baru nanti.....then leh la decide yer pa....:)

okla...opismate mama dah ajak sapan ni...
nak kena sapan dulu.....
ekceli ada menda nak story lagi sini..
tp....tak reti la nak citer cam ner....
okla till then la yer....
posted by Mama Hakim @ 8:18 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home