" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, January 20, 2009

Hakim admitted @ Tawakal

Entry tertunggak.....
Masa hakim admitted at Tawakal 5-10 Jan 2009 ari tu..
Hari isnin n selasa papa fully jaga hakim kat wad...
Mama datang malam2 jerkk..
Hari rabu n khamis tu....turn mama lak jaga hakim kat wad...
ekceli papa ok jer nak jaga seminggu pong...hiih..ye ker pa??
tap mama mcm dah rindu sgt kat hakim......
Ari jumaat n sabtu tu kami jaga together2 la......
lagi pong masa tu demam mama masih tak kebah lagi....

6 days 5 nites kat Tawakal....
bil is about RM 4.2k
mujo insurans cover sema erk......

jom layans gambo hakim kat wad kali ni......

hakim yang kelaparan selepas buat suction......
yer la sebelum suction hakim kena poser dulu...
sian dia.....dah pandai ckp kan...
ajak mkn la.....nak cucu la.....
tapi ma cakap sabo la dulu.......nanti sat jer lagi......pas tu kita leh mkn....

habis jer suction....terus mama bagi susu.....
n kasik makan kat dia......
n biasanya lepas mkn dia akan terus tdo....
sebab tired kut melawan ngan akak2 kat unit fisiotherapy tu.....
hakim sangat la glamer kat unit fisio tu...
hakim sampai jer bilik tu....terus sema staff situ panggil hakim.....
sudah hafal nama dia.....yer la.....every warded kena wat fisiokan.....
dan hakim biasala sampai jer blk tu tak mo masuk....n gelisah jerkk..
tak nak...tak nak dia cakap........

hakim makan roti keras.....suka lak dia ngan roti ni....
tp satu jer la...kalau mkn roti ni bersepah la sket....

n kat wad hakim sangat senang utk tdo......
mama cakap jer tdo.....
tepuk2 sket atau tak tepuk pong...
sambil tgk tv terus tertdo jerkkk...
sayu jer hati mama tgk hakim tdo ni.....
budak tak sihat kan..
lepas ni sihat2 la sokmo dah...

see sangatla kamceng ngan papa.....
kalau papa ada.....tak mo tdo ngan mama...
nak papa jugak.....
kadang bangun tgh mlm pong....cari papa yg tadak kat sebelah....
terpaksa la suh papa tdo sebelah dia.....mama kena jauh sket ler...
sungguh la anak papa....

tgk la...muka hakim yg agak pucat ni....
masa ni kami yang keboringan....menunggu bil hospital.....
kol 3 ptg jugak la baru blk rumah ari tu....
biasala kalau insurans cover ni...
bil lambat sket.....
gambo yg mama amik masa boring tunggu bil....
hihiihi...mcm sweet lak gambo ni.....
ada selipar papanya.....hakimnya....mamanya.....
hihiihi...so sweet...skang bertiga....insyaAllah...by august ni...tambah lagi sorang ahli.....

Labels:

posted by Mama Hakim @ 5:03 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home