" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, January 5, 2009

Anak mama...

Ari ni rasa sedih sangat.....
Ari ni mama dah masuk opis kol 11.45 am td....
naper masuk lambat....??
tadi g tawakal hospital dulu.....
bawak hakim jumpa paed kat sana...
sebab hakim on heavy cough now.....
tak alih2 lak ari tu kenanya....
dah heavy cough dia pong nampak mcm semput.....
so terpaksa la kami refer kepada pakarnya di hospital tawakal..
n yang menyedihkan mama sangat...sampai terisak2 gak mama td...
sebab hakim again....ADMITTED....
baru jer sabtu tu kuo wadkan...
ari senin pagi masuk wad balik...tensennya rasa...
papa pong nampak muka sedih...sema org sedih la....
mama terus nangis2 lagi...
mama sedih sebab....mama dlm keadaan mcm ni...
diberi dugaan lak mcm ni.....anak ku sorang tu....
ekceli ari ni mama dah janji ngan bos nak on duty ari ni...
so by hook or by crook mama kena masuk opis gak ari ni....
so tadi selepas selesai urusan admission registration n xray lung hakim....
mama terus bertolak ke opis mama..
nangis2 dia nak ikut mamanya...
sedihkan.....
so papa jaga hakim la kat wad sana....
tepon papa td masa on the way ke opis....hakim wat per....
hakim dah tdo....dah kena masuk drip....
n td kata papa dia carik mamanya saja.....sekejap2 tanya ma...ma....ma.....
siannya dia.....sabar sayang...mlm nanti kita jumpa....mama kena kija ari ni sayang....

berbalik pada kes dia kena warded kali ni..
ekceli menurut paeds hakim....
kebarangkalian utk kid yang kena virus chicken pox akan mengalami lung infection...
tapi yang mama tak puas hati naper paed kat demc careless pesal lung hakim ari tu....
tu yg dia batuk mcm semput2 jer tuh.......
bukan setakat batuk...ngan diarhea sekali tuh...
riso tul la....
doakan jer la semoga hakim cepat sembuh yer....
posted by Mama Hakim @ 12:55 PM  

1 Comments:

At January 5, 2009 at 8:38 PM , Blogger no need to reveal said...

  siannya hakim..auntie doakan hakim cepat sembuh...  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home