" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Saturday, January 3, 2009

Akhir Tahun 2008-Tahun Baru 2009

Ari ni dah ari ke 3 2009....
Rasa lama dah tak berblog...
yer la cuti panjangkan...
sabtu lepas...kami balik bercuti ke Johor...
kebetulan mak cik hakim bertunang hari ahad tu..
then ari selasa kami blk KL blk..
huuhuh..
mcm2 berlaku....

citer hari rabu 31/12/2008....
hakim admitted again....
iyer...hakim masuk wad...
due of chicken pox, hi fever, vomit, n tak mo minum susu n makan....
4 days 3 nites kami kat DEMC....
alhamdulillah ari ni dah discaj......
tp mamanya lak demam....
2 kali gak ler mama g jumpa doctor kat demc tuh...
mlm td sebab mama demam..
n pagi td mamanya g jumpa dr gak...sebab bleeding case la...
mama nak buat ultra sound....
sebab rasa perut ni lain mcm jer since demam ni....

hakim dah start main seperti biasa dah ari ni...
ok dah tu...
mama jer still lembik..
terbaring lagi....
okla.....nak rest dulu ni.....
next week mama kena start masuk kija dah..
setelah sekian lama bercuti...
appointment mama at tawakal is on coming 9 jan
hopefully evertyhing ok dehs...
posted by Mama Hakim @ 2:55 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home