" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, December 17, 2008

On MC lagi.....

Ari ni.....dah rabu dah....
mama mc lagik....
semalam pong....
due of bleeding lagi ler...
huhuhuh..
ntah la naper....why...
tensen mama kalau nak pk lebih2....
sedih n nak nangis pong ada........

ekceli mama ajak papa g tawakal hospital ari ni...
tp papa lak busy amat.....n dia siap pesan dia blk lmbt ari ni....
ntah jumpa saper ntah.....
esok lak papa kena bertolak ke trg for 5 days....
so ari ni mama dah kol anak buah mama dr kg temankan mak ndahnya ni...
insyaAllah esok pagi....kakak n abg naim sampai....
tak bani la...
nak jer ckp ngan papa...
papa tak leh ker mintak excuse ke trg tuh....
tp tak lak tercakap mulut mama ni..
ekceli mengharapkan papa paham condition mama skang....
lagi pong itu arahan dr pihak atasan kan....
nak mintak lebih2kan.....paham2 jer la....
redha jer la.....n arap mama ok jer nanti....
sepanjang 5 days papa kat ganu nanti.....
so...insyaAllah after papa blk dr ganu la baru leh g jumpa Dr. Siti kat Tawakal nu....

n isnin tu pong...mama byk sgt pulun kija kat opis kut....
smpi termiss mkn ubat tu...
sepagi mama kat IFCA opis kat dataran prima....
mama sampai opis kol 1.45 lak..
terus solat....
n kol 2.30.....mama miting lak utk cost control...
sampai la kol 5 ptg mitingnya.....
kalau mama tukang duk tercanguk jer dlm miting tu ok la....
tp....miting tu memang kena input byk dr mama...
so agak kepenatan la mama...
kebetulan lak zaki bercuti lak ari tuh...
haruslah mama kepenatan sorang tadak assistant....
cian kan bb mama dl perut ni.....
arap mama dpt bersabar lagi......

betul pesan cik ita dlm sms dia pagi td....
cik ita pesan kat mama suh amik cuti pjg mcm mama peknen hakim dulu...
mama pong nampak itu jer solutionnya....
tp poblemnya.....ada poblemnya.....
nanti la....kita chit chat jer la pesal ni.....

okla..nak stop dulu ar....
nak hangatkan lauk utk mkn lunch ni....
posted by Mama Hakim @ 12:25 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home