" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, January 4, 2009

Christmas Trees @ Midv..

Petang ni...kebetulan hakim tdo...
papa tgh memproses rumah kami ni...
proses mop....vacum....n segala yg seangkatan dgnnya la..
mama.....tlg jugak td...tlg kemaskan mainan hakim jerk....
n kemaskan kain baju...
yg lain tak leh tlg sgt....takut ler nak buat lebih.....
sabo dulu....

so mama online jer la dr atah katil ni...
nak turun bwh lantai basah lagi..lom kering....
amat bahaya utk menapakkan kaki.....
jom mama hapdet blog la..
dah lama blog hakim ni tak berapa berasap semenjak 2 menjak ni...

1st hapdet ptg ni..
gambo jenjalan kat midv ari tu..
ari rabu ptg sebelum menjelang perayaan ari natal tu....
kebetulan ptg tu...papa ada appointment ngan client in web design kat area midv..
so papa angkut la sema....mama (walaupun tak baper ok...., hakim, kakak, n abg naim sekali)
ajak jenjalan katanya papa...tgk pokok krismas...

sebelum ke midv..pick up dulu abg naim kat kl sentral....
sebab dia ari tu temankan mak teh shopping kat sogo.....
sian dia lak kalau tak bwk sekali.....
sementara papa dgn urusan dia...
kami jenjalan jer la dlm midv tu...
yg penting mama nak ada gambo kat centrepoint midv...
setiap tahun memang mama tak lepas peluang tgk pokok krismas kat midv esp at centrepoint..
besau....n very the meriah gitu...ramainya orang...sema kaum ada.....

then masuk jusco sat......tgk2 brg...tp mama rasa dah penat la.....
lom beli apa lagi....mama ckp kat kakak...jom la kak..
kita g minum dulu duduk2...mak ndah dah penat ni....
kakak nak mkn kfc...mujo ada tempat kosong kat kfc tu....
kami berempat...mkn2 dulu......ingat nak tunggu sampai papa abih discussion...
tp rasa mcm lama lak...tambah lagi budak kicik dah oekk..oek...

huuhuh...harus kena gerak...
tup..tup jer gerak......nampak la papa terjongol depan kfc..
hihiih..tadak rezeki papa la ari tu join kami kat kfc....
solat asar dulu...baru g shopping buah kat jj kat bwh tuh...
pas tu naik atah lak sebab kakak nak beli foundation....
harus la kena pi bahagian kosmetik....
hiih....mama pong dlm duk kata takmo beli apa2 le.r.
tersambar jugak la blusher loreal..huuhuh
pas tu...pa jom la balik...
dah tak larat ni..











Labels:

posted by Mama Hakim @ 5:51 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home