" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, January 12, 2009

Salam ceria

Assalamualaikum to everyone....esp to blog hakim's readers...
Today is Monday.....syukur Alhamdulillah.....ari ni mama dah masuk kija..
dan ari ni rasa lebih sihat dan bersemangat utk menyambung tugasan2 mama kat opis ni...
dan yang lebih menggembirakan hati....
hakim is in well condition.....insyaAllah...
cuma pagi tadi jer hantar ke rumah bbsitternya nangis2...
yer la...lama sangat kena cuti paksakan.....
harus la terlebih manja sket.....

Dan ari ni baru mama terasa diri berada dalam tahun baru...2009...
yer la.....celebrates neu year @ ward jer ari tu...
sungguh tidak dapat menikmati.....
since 31/12/2008 until 10/1/2009 last saturday we busy ourself at hospital....
liaise with nurses and doctors.......amat tidak best....tp nak buat cam ner kan.....
bukan setakat anak jer tak sihat..mama pong tak sihat...mujo la papa batuk2 ringan jerkk....
mama last friday sempat lagi manage blood test for myself due of long fever....
riso gak takut dengue....
alhamdulillah my personal doc at tawakal hospital tak der call mama blk selepas blood test ari tu..ari tu dia janji "if ada peper dr kol fidah balik ler.."...

okla....have to stop la now.....
anyway just to wish all the blogger and blog hakim's readers...
happy neu year 2009......
semoga tahun baru datang dengan azam dan semangat baru.....
dan semoga all the wishlists in 2008 tercapai sudah.....alhamdulillah...
yang tak kesampaian tu..never mind....grab it in 2009....
insyaAllah belum terlambat lagi....:)
posted by Mama Hakim @ 9:45 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home