" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Saturday, January 17, 2009

Hye..i'm back...

Saya dah kuo dr wad..
semalam petang kol 4.45 ptg saya di discajkan dr hospital tawakal...
n...syukran....buat masa ni..
saya rasa makin bertambah sihat n makin bertenaga...
hiihih...
tak caya....?? caya ler....
hihiiiiiih.......

n ari ni pong pagi2 tadi siap cakap kat papahakim....
'ayang nak masak la ari ni"
"tak yah la...larat ker"
"ala da boring la asik makan luo...lg pong da rasa ok sket ni"
"nak masak per?"
"kalau ikutkan ati nak masak nasik ayam.." (punya la tinggi angananku itu.....)
"larat ker?:
"itu ler......"
"laksa penang bole ke pa"
"ala masak simple2 jer la"

huuhuuhuuh
ayat masak simple tu yg tak reti tuh.......tak dak idea nak masak per...
so td slps agenda bekpes di restoran mamak feberet hakim....
n suka ati mama....hakim mkn ngan byk sekali.....
epi lak kut dia...mama pong da sihat....cayang hakim....
slps bekpes kami g beli brg masak....
1st kedai beli la kerang, sawi....n ikan kembung....rasa mcm tak puas lagi..
masuk 2nd kedai......beli lagi ikan bawal.....jagung konon nak masak pengat jagung la ptg ni...
ihih...tp tak jadi..sebab tertdo sekali semasa tdokan hakim....
hakim ari ni sangat la aktif bermain...baper kali papa da trial n error masukkan dlm buai...
tak jadi gak.....tutup langsir sema.....tak jadi...main jerkk..siap nyanyi2 lagi..totek jer mulutnya...
last2 papa yg tertdo......so mama kena jaga hakim ler..sampai hakim tdo gak kol 4 td....

berbalik citer pesal masak2 ari ni...
so ari ni saya berjaya memasak hidangan lunch..
yg sangat best papa n hakim mkn....
byk td hakim mkn....
papa pong bertambah2...walaupong lauknya so simple jerkkk..
yer la..kena paham la jugak kondisi mini dia ni...
lauknya ialah....ikan bawal goreng sambal merah, masak lemak sawi....n rebus kerang jerk.....
may be diorang dah rindu sangat air tangan mama ni erkk..
yer la....dapur pong dah lama tak idup sejak peknen ni.....
asik makan tapau jerkkk.....eeee boring.....

ekceli semalam masa blk dr wad....checked mail box....
uhuhuuh...ada gud news utk me ....insyaAllah
nanti free i citer la kat sini...
tu hakim dah bangun dah...
till then la yer....
posted by Mama Hakim @ 5:42 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home