" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, January 12, 2009

Time to hapdet...

1st update for this afternoon....
gambo2 hakim masa kena chicken pox ari tu.....

masa ni kat mukanya jadi mcm merah2 gitu...
pada awalnya ma n pa ingatkan kena gigit nyamuk...
tp selak2 kat perut nampak ada rashes lagi....
mustahil lak kan nyamuk gigit sampai dlm baju..
then suh nenek n acik hanim tgk...depa kata chicken pox....
n terus g jumpa doc. kat pontian....yup...exactly....

anak mama yang behave good sungguh masa sakitnya ni....
baring jer dalam car..on the way nak balik kl...tdo jer dia....
tak larat kut...badan pong bisa2 agaknya...
simpati ngan hakim...monyok jerkk.....nyusu pong tak mo....n mkn roti jerkk..
tp lepas makan tu terus uwekkkkk....
clear tak nampak....obvious nampakkan.....
banyak gak naik merata badan..hakim asik nak garuk jerk..
gatal....tp nenek hakim bekalkan daun bambu ke apa....daun india tu....
amik kat umah mak ngah kat gelang patah sana.....
muka sedey hakim....muka tak sihatkan...
mata berair......

ni gambo sebelum kena ari tu...epi jer mukanya...tersesat lak gambo ni...hiihihih
posted by Mama Hakim @ 4:29 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home