" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, January 23, 2009

Citer malam tadi....

Malam tadi mcm2 menda lak berlaku......
Antara kejadian mlm td...

1) first....
balik rumah ptg semalam tgk 2nd bathroomnya saluran air tersumbat...
uuhuhuuh..naya gak tu.....puas la jugak papa gode tka mo jadi gaks....
panggil uncle nuar pong tak mo jln..
n ari ni papa da buat report dah..

2) second
malam td g bandar sri damansara..umah mak te..
sebab nak jumpa abg halim...
abg halim nyer flight balik india kol 7am pagi ni....
so tadak org available nak anto dia ke airport...
so....mak teh n mama booked taxi jer la utk abg halim....
mujo pakcik taxi tu duduk dekat ngan area umah mak teh...
mak teh mintak pakcik tu dtg amik abg halim kat umah dia kol 4.30 pg....
ada lak soklan lawak abg halim mlm td...
pakcik tu baik ker??? ihiih..tak sangka no..badan besar gitu takut gak..hihh
takut kena peras ugut..kena gelak jer....ke takut kena kidnap...hihihiihih
n mak teh ckp la.....anak pakcik tu x student dia kat sek. bandar sri damansara tu..
jgn riso ler....
bila lagi abg halim nak blk.....x sangka last year dah abg halim study kat sana....
mcm kejap jer.....anyway caiyok..caiyok.....teruskan perjuangan
tahun depan leh blk mesia.....kija n pegang title Dr. Abdul Halim...

3) third...
tatau la naper....
mama muntah2 jer since kol 1 pg td....
sebenarnya..mama jarang muntah2 gini...
tp hari ni mcm lembik jugak la......
mlm td nak tdo pong tak leh..
perut jadi mual.....
oooo...begitu tidak selesa la....
pagi td selepas msg abg halim kol 4.30pg td....sempat la lena sket..
then bangun kol 6.30 pg...
plan nak g kija gak ler....
mandi iron baju sema...n dah sarung jubah ..tp rasa mcm lembik sgt.....
tak larat ler...n perut pong masih mual2...mcm ada menda nak kuo lagi....
mama pk kalau g opis pong dlm keadaan mcm ni tak jadi kija gak..
amik mc jer la....
bukak balik jubah..n.hakim lak ari ni wat perangai..
tak mo g umah bbsitternya.....may be sebab dia tgk mama tak pakai lawa2 kut..
tak nak kuo umah tu...nak duk atah sofa jerkk.
terpaksa la mama berlakon sat......pakai tudung n antokan dia ke pintu....
baru la ok sket..sian hakim....
posted by Mama Hakim @ 10:13 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home