" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, February 1, 2009

Ke Subang Parade..

Arini after solat asar
3 beranak bertolak la ke subang parade..
alasan mama...nak g parkson...
tatau la nak carik apa kat parkson..
tp nak beli sumting.....
dalam kepala ni ada 3 menda
n leh survey hadiah besday utk si hakim next week
survey2 dulu...

roundnya round dlm parkson tu....
ternampak la benda yg macam nak beli jerk...
so terus jumpa SAnya.....
pilih2...sebelum tu tanya SA....
sini leh bayo guna debit kad tak...
coz cash mama tak cukup ni...
malas nak carik atm....so nak bayo guna maybank kad jer la....
mujo lehguna debit kad jerk...
dah dpt menda yang nak tu...
terus la kuo dr parkson...
sebab papa ajak g toy's rus lak..
nak usha menan hakim...
harus possing dulu depan parkson sebelum masuk.....
posing depan ni...sebab nak amikgambo tanglung tu sekali hiiiih

ni la menda yang beli kat parkson tu.....bonia jer la...nak beli LVnya lom mampu ler....ekceli ada solid reason gak tuko purse baru ni...purse yg dipakai sekarang agak tidak secure..selalu kejatuhan kad2 yang penting tu....mcm ic..medical card....agak bahaya gitukan....

next enrty kita tgk aksi hakim kat toy's r us lak.....mlm ni tak sempat nak create entry tu..dah ngantuk woooo.....hakim n papa pong da tdo tuh....

Labels:

posted by Mama Hakim @ 11:05 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home