" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, April 9, 2009

Epinya ari ni…..

Hihihiih..sonok sangat..
Hati ada munga2 gitu..
Sebab buah hati saya aka mybeluved dah balik…
Huuhuuh..bestnya….terasa life kembali normal…
Dan kembali sempurna..
Kalau tidak..rasa separuh jer hati ni..chewahhhhh…

N for papa..tq beli souvenir utk mama, hakim n others
Dan yang bestnya….mlm tadi hakim nampak happy la sangat….
Sampai tido pong lewat mlm….biasa kol 9 dah tdo dah…
Tp mlm td….nak lepaskan rindu ngan papa dia…
Kol 11 lebih baru dia tdo ….sakan mama n papa…
Yang tak best ada gakk…ada la wat peel manja2….
Kalau duk ngan mama senang jer nak tdonya…
Mlm td nangis2 n ngamuk la dulu sebelum tdo…
Nak cucu…tp tak mo papa yg buatkan…
Nak cucu mama yang buatkan..
Terpaksa la main tipu2 ngan dia…
Keluo dr blk sat konon buat susu lain ler…
Padahal susu yang sama jerk…
Baru dia nak minum….kalau tak meragam jer la..
Pas tu tak mo papa yang dukung masuk buai..
Mama yang boyot ni jugak dia naknya..
Huuhuhu
Peel bakal abg kut…
Sabo jer la…..

Disebabkan mama tdo lambat dr biasa mlm td…
Ari ni….huuhu..mama ngantuk la sangat..
Dah la ada progress miting ngan vendor sebelah pagi…
Petang miting share point lak….
Huuhu…arap2 miting ptg ni mama tak ngantuk dah….

Okla…nak sambung lunch lak ni….
Ekceli byk gambo nak masuk dlm blog….
Tp..masa tidak begitu mengizinkan…
Tak best lak lately ni tgk blog tidak ceria tanpa gambar….
posted by Mama Hakim @ 1:31 PM  

1 Comments:

At April 9, 2009 at 11:30 PM , Blogger Kisah Tauladan said...

  gembiranya pada penulis.. salam kenalan  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home