" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, July 15, 2009

Bakper la ramai sangat polis...

Pagi tadi on the way g opis.
sampai jer kat persimpangan trafic lite opis mama tu..
tokojut sakan mama..
huhuuuuuh..ramainya pak pak polisi ditepi jln....
trak2 polis pong byk gak...
n pak pak polisi beruniform biru berderet tepi jln...
semacam mau menyambut sesuatu jerkk..
then terpacul la soklan ni dari mulut mama..
"pa naper ramai ngat polis ni?"
"ari ni kan anwar masuk hi court"
"ooooooowhhhhh"

yer la....KL hi court yang gah itu...
berdekatan saja ngan opis mama ni....
then slps meeting around kol 11.30pg td mama terus access berita harian mutakhir...
kut ada news pesal pak nuar ari ni...
yang ada....prosiding ditunda pada pukul 2.00 pm lak..
aaha....sian2 pak pak polisi yg berkawal dari kol 6 pg tuh....
terpaksa la menyambung tugsan sebagai pak pacak di tepian jln itu sehingga ptg td...
kengkawan yang pi menjamu selera kat medan selera hasil pong bilang..
medan selera penuh ngan pak pak polisi jer ari ni..
tak per la...rezeki pak cik mak cik medan selera ari ni...
apa citer sodomy case ni erkk??
tak sempat nak follow up kat tv td...
hakim nak tgk channel 611.
posted by Mama Hakim @ 9:14 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home