" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, July 7, 2009

Kak Fatin's Besday....

Sabtu yang lepas...
mama dapat msg dari acik hanim..
jemput dtg rumah sabtu ni..buat besday party fatin..on tea time
gitu la lebih kurang bunyi msgnya....

so on saturday ptg..
around kol 4 kami 3 beranak bertolak ke seksyen 7 shah alam..
ari tu tadak agenda masak2 la kat umah...
lunch hour mkn kat mc d jer la...
n bekpes lak di kedai mamak ajerkk...

buah tangan yang sempat mama tapau...
at subang airport tengahari tuh....

donut by big apple....
pilihan donut yang jadi pilhan mama...
mama, papa n hakim suka sgt donut2 nih....yum..yum...
kami tak sempat nak beli besday present utk fatin ari tu....
so...beli donut n mama nyer idea kasik cash money jer la...
ahhaha...aci la pa kan....
kak fatin bergambar ngan adik n kengkawan nyer....
kak fatin yang pakai baju biru tu...

tp budak tu....baru sampai...
enjin blom panas lagi...
tgh warming up.....tak mo join kakak2 n abg2...
pakai topi besday pong tak mo tuh...
selepas makan2 n borak selesai..
kami mintak diri nak blk dulu la..
sebab nak cari satu klinik panel mama kat seksyen 3 tuh...
mujo la dekat jer ngan umah kak hanim tuh...
dah jumpa klinik tp dah tutup lak..
ropernya kliniknya bukak sampai 12.30 am jerkk..
amboinya jauhnya no carik klinik panel erkkk..
hiih tu la...semata2 cari klinik ni sebab di sini ada jual puff hakim...
seretide evohaler 25/50....
kat klinik lain nan ado...
dah call panel area kelana jaya, pj sema nan ado la..
susah no ler....carik menda alah ni..
tp wajib dapatkan jugak seretide ni...
sebab keperluan hakim everyday.....twice per day....
seretidenya dah nak abih...nenong....nenong..

dah tutup kliniknya...
blk jer la dulu....plannya esok kita dtg blk ler kat klinik ni....

on te way balik....
hakim sibuk snapped gambo lak..
biasa la dia....suka no amik gambo la ni..
ni la salah satu hasilnya....
octopus from cimb yang papa dapat.....
then kebetulan dah lalu berdekatan tesco...
jom singgah la tesco....sebab opismate mama cakap ada promosi brg baby...
yang buat mama teruja is.....susu hakim dapat murah bebeno...
ekceli terkilan gak....
last week papa baru je merembat stok susu hakim kat market dekat area rumah tuh..
harganya jauh beza dapt ngan harga tesco ni...
so utk mengubat hati yang kuciwa itu.....
papa borong 9 kotak ke 10 kotak susu hakim mlm tuh...
huuhu...puas hati....stok sehingga mama pantang la ni kut papa erkk...
so mlm tu kat tesco tujuan utamanya beli susu jer la..
selain 6 ekor ikan...n sayur sawi seikat....hiihihi..
groceries lain dah beli last week kat giant.....
ok....da siap beli susu...
jom la balik..
mama dah penat la....
hiihih..budak kicik yang sempat buat peace lagi kat dlm car tuh...
mesti jaki tgk mama posed kat luar tu...
dia pong nak possed gak..
hiihihi...anak ohhh anak..
posted by Mama Hakim @ 7:28 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home