" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, June 25, 2009

UAT...

Seharian aktiviti mama kat opis ari ni ada adalah ber "UAT"...
sessi pagi n petang........
UAT session for help IT..
ekceli unit mama as tuan rumah kali ni...
so agak sibuk sket la...
walaupong agak penat sket...
tp kira okla....sebab 1st UAT dah setel....
tunggu next UAT plok...coming soon...
arap2 sempat la mama join gak sebelum mama deliver nanti...

ari ni dah khamis erkk...
esok jumaat..
insyaAllah besok....tadak aral...
saya akan amik time slip utk antenatal check up....
appointmentnya ptg.....
huhuuh...tak sabo nak tau berapa dah berat bb kat dlm ni...
rasa macam berat sgt dah ni....
huhuhuh...anak mama...tak per la...asal sihat jer...

jom layanz gambo mama n kawan2 mama yang keboringan
semasa UAT session td.....
keboringan selaku tuan rumah...
kalua jadi users system idok la boring jugak...
n esok pagi.....UAT review session lak...

hahhaha...muka boring..nampak tak tuh...mak yong jugak..si ijan, nad, n mama yang nampak separuh tuh.....
mama sempat gosok perut...awat?? bb tendang2 ker???

macam sudah sembab ini muka erkk......ha....kat bakang tu pong mak yong yg tgh sarat gaks..kak nor siah.....fyi....our expected date adalah lebih kurang sama.....me first on 5 august, kak siah 6 august, n ijan is 7 august.....molek je berderet.....mujo kak ab awal sket....on july....

sempat amik gambo....mr. project manager...is mr. june...our vendor yang baik hati.....n very soft spoken.... cakap ala2 romantic gitu...hihiihi...

ohhh...apa motif ni gambo june lagi.....tak per la june...u jadi glamer ari ni.....hah....ha june....u masih ada hutang lagi ngan i.....cepat2 la june ajokan coding yang i request tu....takut tak sempat nanti....i dah sarat dah ni.....silap2 teknik n gaya....mission not accomplished before deliver....hahha...haru tuh.....
posted by Mama Hakim @ 9:04 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home