" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, June 21, 2009

Hujan petang ni yer.....

wah bestnya petang ni..
hujan lebat gak..siap ngan angin2 lagi....
terbantut hasrat mama yang melayanz citer industans kat channel zee..
huhuuhuhu
dan tertunda juga perancangan papa nak bawak hakim g main kat play ground petang ni....
hiihihi.....anyway....syukur sesangat hujan turun ptg ni....
dah lama tak menikmati hujan lately ni.....
sejuk sket rasa...
hiihih....n saki baki debu jerebu pong insyaAllah makin kurang....

n now....best ni.....
papa tgh cooking minum petang kat dapur...
rasanya goreng kepok keping n kopok lekor ganu....
hahha..dah nampak hakim
ulang alik ke dapur mintak popok ngan papanya...
mulutnya pong berminyak jer dah tuh....
pas tu mama ajokan hakim....
"pa..tak buat air teh ker""
hakim pong ajuk la cakap mama dia ni....
terus ckp kat papa dia...."pa..tak wat yer teh ke?"
hahahha...gud boy tul la.....
ni hakim dah angkut semangkuk kopok kat mamanya ni....
"ma...kan popok".....dia suh mama dia makan kopok la tuh..
okla.....sambung mkn kopok ngan hakim dulu ler...
posted by Mama Hakim @ 5:21 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home