" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, June 19, 2009

3 of us...

Ya....kami bertiga...
ekceli 3 n half...
sorang lagi tu on the way....coming soon.....hihih
pic was taken last sunday....@ tesco xtra shah alam...
shopping groceries....
ekceli mama excited upload the pics sebab...
mostly all these pics was taken by my kid...hakim la....
papa n hakim @ kaunter...bayo dulu yerk......mama dah tak larat nak diri...so harus mintak execuse nak duduk dulu la.....so gambo ni was taken by mama ler kekdahnya...
papa checked resit tesco....pesal pa?...depa bagi duit balance tak cukup erkkk...pa silap kira ni....
peace mama kata hakim.....so mamanya pong apa lagi peace jer la.....
hiihihi...budak kicik itu sudah nangis..aiyok.....aiyok......mamanya sempat possed lagi kat bakang tuh.....
ooo...dah dapat cucu dia...ops....susu la dik.....
mama alone....muka masih kembang.......da nak dekat due ni makin mengembang plok rasanya...
tatau nak tulis apa dah ni...
so layanz jer la yer.....
layanz........
tunggu papa n hakim g beli stok susu hakim lak....huhuuh..susu naik rege lagi....
awat lain meno roper mama ni.......
mama nampak separuh n hakim nampak separuh......

ok....siap jugak entry boring...
saja mama siapkan entry ni pepagi ni...
before g kedai mamak....for bekpes time....
ptg ni plan ke cheras plok....arap2 tak lost la kita nanti pa ekrk..
papa n mama tak familiar sket jalan area sana....
insyaAllah next entry kita story citer @ cheras lak..
wat per g cheras......
posted by Mama Hakim @ 11:47 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home