" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Saturday, June 13, 2009

Flyers n others....

Jom tgk flyers yang mama grabbed kat klinik dr siti minggu ni....

ohhhh...ini bukan flyers ok....
ini adalah.....sekeping report antenatal blood untuk simpanan mama....
then 2 keping resit....satu for clinic charge....
satu lg injection charge @ emergency unit.....semlm kena injek kancing gigi (tak silap tetanus erkk in medical term)....kesan kena jap ni agak sakit...sampai ari ni terasa lagi sengal kat bahu ni..
then the blue card is my appointment card..next appointment is on 26 june...friday....plan nak amik time slip jerk la...kalau tunggu saturday..ramia sgt patient la..huuh
then ada 2 keping card yang agak sama tuh....blood group cards both.....sekeping dpt masa hakim dulu.....n satu lagi dapat semalam...for my new born......my blood type i s A positive....
then...spt biasa....dpt scanning image printed.....tp dua2 tunjuk image head baby kat dlm tuh....

ok ni baru flyers yang mama kutip kat klinik semalam...
huhuuh..byk erkkk...mengisi masa menunggu semalam ngan baca flyers n magazine jer la...
flyers pertama is about obimin pluz....
2nd is servical cancer...
3rd....about galactis....
4th....is neurogain.....(mama interested ngan product ni mcm bagus jerk..semalam jugak bincang ngan dr siti pesal neurogain ni..) tgk la nanti cam ner...tp kat klinik dr siti tadak utk kids range hakim....kena tanya kat klinik dr sheila.....kat klinik dr siti only available for pregnancy n lactating women...
last flyers is on mamil mama....
sema flyers mama dah khatam semalam....

n last....dapat sampel susu mamil mama 3 packets.....lom try lagi susu ni...sebab stok susu enfa mama lom habis lagi.....tp plan esok nak bwk opis..leh bancuh2 kat opis.....
posted by Mama Hakim @ 7:57 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home