" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, June 4, 2009

Peace mamaaaaa.....

mlm ni ekceli mama kena packing baju nak balik ganu....
esok awal pagi sebelum azan subuh plan nak bertolak...
huuhu....tp sempat lagi mama menghapdet blog ni...
saja nak wat entry hakim ngan peace actionnya....
hihiih...pantang nampak org snapped gambo dia...
terus peace mamaaaaa.....peace papaaaa......
hihiih..lom jadi elok sign peacenya tuh....bengkok satu jari....:)
haaaa dah jadi pong......pandai adik ni.....:)

see..rambutnya dah pjg......mama kureng berkenan sket budak2 rambut pjg ni...tidak kemas n satu lagi tidak elok utk kecerahan matanya ekceli.....

peace lom abih lagi.....hihiih.....sambung ckp pesal rambut lagi.....la ni rambut hakim dah botak...pagi ahad tu papa dah cukur rambutnya lagi....tp dia nampak jer alat pencukur tu terus nangis...n cakap tak mo...huhuuhu.....bukannya sakit pong.....cuma mama rasa dia geli jer la.....sebab sepanjang bercukur rambut tu..mama dukung dia....badan dia buat keras n tunduk jerk....ala2 geli gitu ler.....masa mandi pong asik tunjuk rambut dia jatuh jerkk....eeeee dia kata....sepanjang ari tu la..dia duk cakap....ambut...ambut...papa wat.....sambil gosok2 kepala botaknya tu.....ihihih.dah rasa kepala ringan sket kut.....n mama suka rambut hakim pendek2 gitu.....nampak elok sket...yang penting mama tak yah susah2 nak sikat..hihiihih....
okla mama stop now....nak kena bersiap plok...nak lipat kain lagi ni.....plan nak bertolak around kol 3 pagi ni...insyaAllah......
posted by Mama Hakim @ 9:04 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home