" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, May 24, 2009

Kebetulan....:)

Malam tadi mama berkesempatan chat ngan mamakhaalish aka ida...
hihiihih...
tak sangka no....ada perkhabaran gumbira dari utara sana..
ahahha..mama lak yg excited ni....
tahniah.....
tak sangka no......insyaAllah sebaya la anak2 kita....
tp kak pda bersalin awal sketla..awal almost 3 mos gitula...
hihiihi..)

n mama rasa..ramai betui la kengkawan mama n papa yang bakal melahirkan bb sebaya ngan 2nd bb kami ni..
antaranya:
1) x opismate n kawan baik mama from johawaki....si ayu.....tahniah..ayu nak sangat bb gurl...ari tu ayu msg mama..dia ckp result scan is gurl.....sonok la ayu tu erkkk...her 1st child....ayunya expected date on august gak..cuma rasanya dia lewat a week jer dr mama....

2) x opis mate jugak...wife en. nazri....tp ari tu bbnya meninggal kat dalam kandungan dah..due of hi diabetis....ari tu en nazri ada mentioned kat mama...."tadak rezeki aku dapat anak tahun ni"...mama pong cakap la blk..."tak per la en nazri....nak buat cam ner....try next time la plok"..hihiih...gelak jer dia.....awal2 pagi dia dtg blk mama ari tu....menceritakakan keadaannya...yer la kami dulu blk sebelah menyebelah....nak sharing ngan jiran sebelah dia yg peknen gakni....time tu...wife dia admitted kat wad lagi....bb lom kuo lagi....tp doc dah bg mkn ubat utkmemudahkan bb kuo...sian erkkk....dia jugak cakap...wife dia kalau peknen memang teruk masalah diabetisnya.....dr awal peknen lagi kena self injection....huuhuh...mintak dijauhkan le.r.macam tak sanggup jer mama inject2 sendiri ni...kalua nurse yang inject pong mama dah lembik..inikan plok...inject sendili ma...

3) opismate papa lak....kak gee..hiihih...kak gee pong peknen saing ngan mama gak...her 3rd or 4th kids mama tak hengat la..

4) opismate papa lagi...auntie kas.....her 2nd babies too....

5) opismate papa lagi.....auntie tini.....her 2nd babies also...

6) opismate papa lagi....kak sal....yang keempat rasanya kak sal ni....

hiihih..saper lagi yg lom masuk list......?? kawan kat unitar tadak ker??? hihiihih...
posted by Mama Hakim @ 9:18 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home