" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, May 17, 2009

Pecah rekod....

Malam ni...mama melayan final AF7...
huhuuuh....kira pecah rekod la....
buat pertama kalinya musim ke 7 ni...
melayan AF7 ngan papa nyer..
papa ekceli byk concentrate main game kat laptop dia jerkk..

Mama pong tak concentrate sgt ngan final AF mlm ni..
hahhaha asik terlena n bangun jerkk...
sungguh memboringkan ..
n tak memberangsangkan langsung mata ni..
last2 terlelap papa cakap..
"ayang bangun....stacy tuh....."
huuhuhu..celik mata mama yg sepet ni tgk stacy perform....
wah...bertenaga gitu stacy..caya ler......
suka tgk dia perform....full of energy sungguh..
sore pong power...

n juara mlm ni milik hafiz...
hahhah..mlm ni mama baru kenai yg mana hafiz, isma, aril (yg af masuk tu)
huhuuhu.....macam dah boring la af ni..
tahun depan ada lagi ker??
tapi tahun ni dianya adiah best erkkk..
dpt honda accord tuh...huuhuh
rezeki awak la tuh hafiz....:)

okla....nak tdo dah...
hakim dah lama tdo....
ntah sampai mana dah mimpinya anak mama tuh....
posted by papa @ 12:17 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home