" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, May 10, 2009

Anto Mak Long...

Ahad....ari ni ler...10 mei...
Mak long hakim....aka long papa...
berangkat mengerjakan umrah....
so kami n keluarga acik udin n auntie noni....menganto mak long ke KLIA..
tp kami agak lewat keluo dr rumah...kol 12.30 tgh baru kuo dr rumah menuju ke KLIA...
mujo dang2 la sampai sana mak long belum check in masuk departure hall lagi...
so agak sat jer la jumpa ngan mak longnya...
selepas mak long check in..kami berlegar jer la kat KLIA tu....
hakim spt biasa...obses beno ngan automotif ni...
ada la harrier n lexus car kat situ..
sibuk la dia ajak pi kat car tu.....
papa layanz jer la....
so bawak jer la hakim tgk.....nak beli lom mampula dik oi....

tunggu papa.....n bergambar la sat....sambil mulut dia busy sebut peace....so mama ajo la cam ner peace2 tu...
possed depan Lexus....tgk tu....hakim busy amik gambo lexus jerkkk.....tak heran dia mama tgh possing....

tunjuk mamanya gambo lexus yang dia snapped tu....

papa n hakim bergambo ngan mak long sebelum berlepas td....

hakim mintak handphone ngan papa....nak snapped gambo car la tuh...
2 orang hero mama.....

gambo mama agak blur....tak per nak masuk gak...korang jgn muntah ijo dah ler.....

awat mama terdongak gitu.....??? huuuhhu candided by papa ni.....

sambung peace action lagi.......hihiihiih...:) dah besar dah anak mama ni yer...hihihih..:)
tak sabo nak tunggu hakim wish mama "selamat hari ibu ma".......bila agaknya erk..tahun depan insyaALLAH dah pandai kut...td pong dah ajo....tp mcm2 la gaya dia buat plok....."selamat hari hakim" ler dia cakap...huhuuh..sabo jer la....tahun ni awal pagi papa dah wished mama "selamat hari ibu" tq yer pa...mama tanya mana adiah..??? pa cakap...tunggu la....hiihi..i'm waiting ni papa tau....:)
p/s: to mak long aka long......selamat pergi n selamat balik...dan semoga dapat mengerjakan ibadah umrah dengan sempurna.....:)
posted by papa @ 8:46 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home