" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, May 6, 2009

Malam yang rajin

Rajin per erk...
ahahha...sajer jerkk...rajin menghapdet blogni ler..
sajer jerk ekclei..tadakmaterial nak hapdet pong....
tp sebab kerajinan sudah dtg..go on jer la...
sambil berchating ngan auntie ita ni.
hhuuhuhu.....yer la kat opis tak leh berchating...
memalam jer la borak time ngan kengkawan ni..

Arini life kat opis agak busy...
pagi miting URS sistem Derma...
sampai kol 12.....then sambung buat input skrinnya plok....
lepas lunch hour lak....
ada user PTPTN sistem lak kol....
ada new requirement pada sistem...
banyak gak akak tu mintak....3 items....byk la jugakkan....hiihhiihi
sambil tu...sempat la discuss ngan senior pesal sistem ptptn..
kol 4 pm janji ngan ptptn users nak hapdet report kat pc depa...
so tepat kol 4 pm.... terus naik 5th floor buat la apa yang patut....
mujo hapdet kat 3 pc jerk....sat jer la...tak sampai 15 minutes setel sema...
then balik ke workstation,..sambung buat input screen lagi...
agak2 tak sempat nak siap....sempat msg papa....
mama balik kol 6.30 ptg ari ni....papa k jerkk....
alhamdulillah siap jugak input screen tu ptg td...
tp pagi esok....plan nak buat penambahbaikan lagi mana2 yang patut....
tu pong kena buat before 9.30 pg esok jerkk...
9.30 pg ada progress meeting portal lak.....

Alhamdulillah ari ni sempat amik hakim before 7.00 pm....
walaupong agak lewat kuo dr opis.....
mama paling tak berkenan kena pick up hakim after 7.30....
sebab mama n papa kena tunggu selepas azan maghrib baru bleh amik dia...
jadi mcm wasting our time la menunggu dlm car tu...
tp nak wat cam ner kan...
time2 azan maghrib tu kan....paham2 jer la....
tu la seboleh mungkin nak jugak amik hakim before azan maghrib berkumandang.....
kalua sempat....kalau tak sempat tu nak wat cam ner kan...
terpaksa la mama n papa melepak dlm car dulu...sampai abih azan....

okla...tadak idea dah nak tulis ni..
nak iron baju dulu.....
uhuhuhhu..banyak baju peknen time hakim dulu dah tak baper muat dah lately ni...
kerana kebesaran perut ku ini...
tatau la cam ner nanti dah masuk bulan ke 8 n ke 9 nanti....
limited blouse jer bleh pakai....
dah la skang ni pi kija kena pilih baju peknen yg nampak korporat baru leh pakai...
huuhuhuuh....fenin mama2 nak pilih baju mlm2...
nak pakai baju apa ni....berimej korporat ke keparat baju ni..
huhuuhuh.....sabo jer la..
pakai baju kurung? sori la...tak muat dah wes....
hhuhuuhuh...se'eh da perut ku ini.....
okla....melalut dah ni....
bye la dulu....
posted by Mama Hakim @ 9:43 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home