" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, April 28, 2009

Car o car....

WLW buat hal lagi ari ni.
Agak bernasib baik..ragamnya bergelora betui2 depan gate opis mama…
Startkan engine tak mo idup la plok…..
Agak jam la keta kat bakang..sebab WLW mati betui2 depan gate…..
Kebetulan peak hourkan….kol 8.10am…
Org ramai q nak masuk opis….alahai….
Mujo ada polis bantuan n pakcik driver yang baik hati dtg tolong papa…
Tolakkan keta ketepi sket…..bagi laluan kat org lain..huhuuhuh
Dah la…pintu central locked….
Kat tempat mama tak leh bukak pintu….
Pintu tempat papa jer leh bukak…
Korang imagine la….cam ner gayanya mama nak kuo…
Susah la nak describe kat sini…dah la ari ni pakai skirt labuh ke opis..
Huuhuhu…susahnya nak kuo dengan membawa perut ni lagi…
Kalau pakai seluo senang sket…

WLW hidup selepas dijumperkan baterinya oleh pakcik driver…
Yang pelik bin ajaib baru jer ari sabtu pagi tu..papa tuko bateri baru kat workshop yang berdekatan ngan kawasan rumah kami tuh…..
So papa decided patah balik ke subang balik….utk repair car la…
Then around kol 10 tu papa msg…WLW mati lagi kat tol kota damansara….
Papa tgh tunggu pomen dtg ke sana ler….
Hhuuhuh..
Apa la lagi poblemnya car itu…
Huhuhu…WLW.....memang byk mkn duit la….
Nak kata tak services..
Sokmo la papa services WLW secara berkala sokmo….
Dah serik dah mama n papa nak beli produk yang sama in future….
Tak sabo dah mama ni..
Ntah ari ni baper ratus lagi berabis utk WLW tuh….
posted by Mama Hakim @ 8:40 PM  

2 Comments:

At April 29, 2009 at 10:38 AM , Blogger Risya Corner said...

  ciannya ..

btw, nak tanya WLW tuh brand apa yer?
macam teruk sangat product tuh..

_____________________________
http://intanmaria.blog.friendster.com  

 
At April 29, 2009 at 7:36 PM , Blogger lord valkrye said...

  WLW tu product pertama negara kita...  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home