" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, April 26, 2009

Hapdet ari ni....

Ari ni...ari ahad.....
kebetulan ada metrojaya sales kat stadium melawati Shah alam...
papa lak offer mama ajak pi....dia minat sangat nagn metrojaa sales ni..
ekceli mama kureng teruja sgt nak g.....
tp papa mcm beria.....yer kan jer la.....
gagah kan juga kaki membawa perut g boyot ni..

hiih..sampai depan stadium tuh...
huuhuh...penuh parking stadium....
so kami pong dpt parking yg agak jauh...
penat jugak la menapak ke stadium...huuhuh...
mujo hakim nak duk dlm stroller masa menapak tuh...
tp ramai betui la umat manusia kat sana.....
nak tolak stroller hakim pong tak baper lepas...
mujo bwk assistant....abg lokman....
suh dia tunggu hakim kat satu tempat tu jerkk....
huuhuh...tp tak sangka lak...budak kicik tu nangis dlm diam.....
mamanya dtg dekat baru kuat nangisnya....huuhuh...cian lak..
tak dang mama nak pilih barang.....
tak jadi nak pilih baju renoma jr n poney utk hakim....
kebetulan lak papa masa tu dah g tgk barang2....
terpaksa la mama tolak jugak stroller hakim dlm kesesakan itu....
sampai la dia tertdo....mujo ler....
la jugak kami bertapa akt dlm tu....kuo rumah dlm kol 10.00 pg....
kuo dr stadium....dah kol 1.30 pm....perut pong dah lapo....

jom layanz apa yang mama n papa sempat grabbed kat sales tu...
ni rumahnyer accesories......ada box utk isi menan hakim....ada jag air from rubbermaid....pastu ada pocket multipurposed....
ha..ni mamanya ler.....menambah collection...kebetulan price agak worth it...so grabbed jer la....boleh buat stock......all this 3 items from Loreal cost me at rm50.....okla tu...ada facial foam, blusher, n refill compact powder true match sekali.....

ni jer baju untuk si hakim.....sweaternya.....cost only rm20....ekceli mama berkenan betui ngan baju renoma jr utk hakim td.....tp......sian lak dia nangis.....so..ignore jer la...n papa suh mama pi lagi...tp pi 2nd time dah ramai lak kaum2 ibu kat situ.....tak bleh nak pilih dah....huhuuh..tak per la....terpaksa ke sogo jugak nampaknya ni.....

ni papa punyer la......n ada selai khakis utk abg lokman...... yang lain tu office attire papa.....papa puas ati sangat beli ni...sangat murah katanya.....n selebihnya tak leh la reveal kat sini....very the "pnc".....haahaha.....semanya utk internal usage...ahahahhah
posted by Mama Hakim @ 9:33 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home