" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, April 14, 2009

Wat per wiken tuh???

Wiken sabtu n ahad lepas....
Sabtunya agenda...
Mama awal2 dah arranged appointment ngan hakimnya paeditrician....
So pagi selepas kemas rumah, mop rumah n segala bagai...
baru bersiap ke tawakal....sebab siankan hakim nak bangunkan dia..
week days sokmo bangun awalkan....bagi peluang kat dia weekend ni tdo lama sket...
Around kol 9 am bertolak ke Tawakal Hospital...
sebelum tu sapan dulu kat Res Haslam...
Kebetulan pagi tu..papa ajak g zoo jugak..
so mama ajak abg lokman join sekali ler...
Appointment kali ni utk hakimnya injection 2nd jap pneumococcal...
Alhamdulillah dah completed dos vaccine tu...
Then selepas diconsult ngan doc sheila....bla..bla...
byk benda borak ngan doc ari tu...
puas hati.....
slps selasai urusan di Tawakal terus g zoo ler..
sebelum tu singgah tapau kfc dulu....
huuh..yang best kat zoo...
terjumpa lak marrie....
huuhuh...neighbourhood kat kusza dulu...
sangat la tak sangka..lama sgt tak jumpa dia...
since abih dip dulu...
huuhuh....marrie dah ada 5 kids dah....
her 1st kids pong 8 years old...dah beso dah erkk...
sayanya hakim baru jer umo 2 tahun plus....uhuhuuh...
n mama excited tgk binatang buas mcm tiger leopard, puma, lion..
tak pernah jumpakan..so beria la tgkk..
dah agak kepenatan jom blk ler....perut pong lapo dah ni...
huuhuu...
selepas mkn kfc tapau td....
terus bertolak ke umah maklong hakim..mujo dekat jer uk perdana tuh jerkk...
n solat zohor kat sana terus....
okla layanz gambau la plok.....

p/s: layan jer la yer layout gambo kali ni agak carca merba...betui ka spelling mcm ni...hahha..lantak la...ni disebabkan itu budak kiick sudah mai kacau mama dia ler ni....pas tu tekan itu tekan ini..tak pasan lak dia tertekan layout gambo ni sekali....harus la terima seadanya....anak mama pong nak berblog jugakkan.....layan jer la...budak kicikkan...

huuhuh lapo ma....
menjamu selera ngan kfc tghari tuh....
ini ma n pa nyer....
nak mintak apa ni?? bolat2 mata dia.....








bangau ni tido ker??
kura2 beso ni....mcm batu jer sekali imbas erkkkk
huuhuh..tunjuk per tuh??
ha tu dia...ada crocodiles dia.....
dua org jejaka buah hati pengarang jantung mama....jejaka idaman..:)
see....budak2 sekolah yang dah tired.....sian lak mama tgk....tp diorg excited dpt tgk animals lively....mcm hakim gaks....
possed dulu sebelum masuk....

harus ada landmark zoo negara itu..tp abg lokman captured senget la plok...halal la yer....opss lupa nak tambah info sket.....skang tiket nak masuk zoo for adult is rm15...n dulu nak naik tren dia foc jer kan..la ni...sema berbayo...rm3 for adult....utk satu round dlm zoo tu...

Labels:

posted by papa @ 9:00 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home